Träningsvärk en högre form av njutning.

Jag älskar känslan av träningsvärk, känna att musklerna har fått jobba. Längtan efter en skön massage eller ett varmt bad uppfinner sig. Men istället för att lägga sig på massagesängen eller badet åker man till gymmet och kör ett nytt pass. I går körde jag rygg. Körde bla. marklyft och ryggresningar,  När jag skulle köra latsdrag och rodd var jag lite tuff och ökade 10 kilo. Så det är finns en anledning att jag har rejäl träningsvärk och känner mig trött i ryggen idag. Men tänk att det är så skönt med denna typ av värk. Jag ser det som en betalning och ett första pris på ett väl genomförd träningspass.

Ikväll blev det ben, knäböj, benpress,benspark, vadpress mm. mm. Tur att jag inte har några trappor jag behöver gå i, det skulle inte vara så roligt i morgon. Tungt men roligt var det att köra idag. I morgon ska jag nog testa Sats Kista, som öppnade  sina nya lokaler inne i Kista Centrum idag. Super fin anläggning på 1700 kvm. Det kommer garanterat bli mycket träning där framöver. Öppet och ljust, kändes som om man kom hem… 😉

Nu med vinst i ryggen för U12 Bålsta som spelade mot Rimbo i ishockey (7-1). Vinst även mellan Sverige – England i fotboll med där Zlatan var kung och gjorde 4-2, så ska jag gå och lägga mig för att vila kroppen till i morgon.

Sov gott

 

Kramar

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen