Träningshelg med råge

Hela veckan har jag tränat som bara den. Träningen har gått riktigt bra. Börjat dagarna kl 05.00 med en halvtimmes powerwalk, den bästa starten på dagen.

I lördags började dagen med en 40 minuters powerwalk i -20 grader, körde sen ett grymt rygg och axelpass med Jonas i en timme. Har efter det passet en riktigt skön träningsvärk. Lördag innebär ätar dag, så jag såg till att lyxa till det lite. Till mellanmål åt jag skivad banan med vaniljkesälla och blandade nötter\"bananTill middag gjorde jag ordning en grymt god och enkel middag, bestående av blandsallad med balsamico cremé och sötpotatis med stekt halloumi.

\"Halloumi1\"

 

Eftermiddagen hade jag kvalitetstid med en av mina vänner Gitte. Vi hade lite tjejsnack och åt grönsaker med dipp. Mumsig lördag må jag säga.

Idag söndag har det varit träning och bugg nästan hela dagen. Det började med Teknikkurs  i bugg kl 14.00 -15.45. Där i från for jag raka vägen till Danderyd och Sats där jag träffade Camilla Wreting. Det var dax för första träningen av posering. Jag har aldrig i hela mitt liv testat det innan. Det var ett av det jobbigaste jag varit med om. Men gud så roligt, blodad tand, ja absolut. Hela ryggen känns mör och genomkörd. Först lite träningsvärk från lördagens träning och sen poseringsträning på det. Det var svårt att posera rätt, men skam den som ger sig. Här gäller det att träna posering, så nu kommer speglarna på Sats att utnyttjas att träna på att lära sig flexa latsen 😉 jag kommer att lägga ut lite bilder på poseringen så småning om. Efter träningen med Camilla så begav jag mig tillbaka hem och till nästa kurs i bugg. Buggade mellan 19.15 -21.00.

Nu har jag äntligen landat i soffan och fått i mig en god omelett. Nu är det sängen som hägrar för att orka gå på morgondagens powerwalk. Sen blir det träning i Stockholm i morgon innan ett besök hos mormor.

Ha en underbar kommande vecka.

Kram på Er

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen