Överlägg

Träning träning….

I helgen hade jag några av mina underbara tjejkompisar på lite tjejmys. Vi åt lite tapas och prata, drack vin/läsk/vatten och skrattade massor. Tack underbara ni som kom, fantastiskt roligt.

Igår började jag med ett hårt axelpass på Sats Vällingby C. Kul att komma till ett för mig helt nytt ställe. Det var riktigt trevligt där så dit går jag garanterat fler gånger. Det som är jobbigt att komma till ett nytt ställe och träna på är att det tar tid innan flytet i träningen  kommer.  Innan man hittar alla hantlar, maskiner etc. Det var bra mycket mer folk där också än vad jag är van vid vilket gjorde att det blev lite väntetid. Jag tycker inte om att vänta, jag kör mina reps och vilar enligt klockan och sen på det igen. Vill inte ha för lång vila. Sen undrar jag ibland hur folk tänker. När man står och kör sina reps framför spegeln  och så kommer någon och ställer sig mitt framför, hur tänker man. När jag tränar vill jag stå framför spegeln, men inte sjutton ställer man sig framför någon. Egoister.. som inte tänker längre än näsan räcker. Spegeln är bra att ha så att man ser att man gör rätt och att det inte blir någon snedvridning eller liknande. Men det är väl så för oss som tränar och vår fåfänga,  att vi vill stå framför den där spegeln och se oss själva pumpa muskler, haha.. Det är kul att se musklerna får pump och se att det händer något med dem att dem blir hårda. Jag älskar verkligen muskler, det är snyggt om det är välproportionerat och inte för mycket, snyggt fitness tränat. Me like 😉

Idag blir det Ikea för att inhandla det sista till Antons rum. Sen blir det nog ett sent ryggpass om jag hinner. Annars får det bli en promenad ikväll.

Ni får ha en underbar dag!

Kram

Kommentera gärna med positiv energi

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: