Överlägg

Träning på hemmaplan

Ibland när tiden tryter så kan jag önska att jag hade ett eget gym hemma. Tänk om jag kanske skulle bygga mig ett utegym på altan, hahaha.. En altan med både träning och matlagningsmöjligheter. Vore nästan som en dröm. Bästa hade varit att bo i stort hus helst på landet på en gård med massa uthus som kunde inredas till gym, spa avdelningar och massagerum. Inte helt fel 😀

Hittade en sida som verkade ha bra gym saker för hemmabruk. Kolla in här  Min äldsta son tycker om att träna hemma så vem vet vad tomten kommer med. Någon typ av träningsbänk kanske (denna tycker jag verkar allsidig att ha hemma)

jag ska införskaffa i alla fall och någon skivstång. Jag har redan lite saker hemma, men lite mer skadar inte då det kan vara skönt att träna hemma. Samt att Anton och Albin får möjlighet att träna lättare. Denna sida som jag hittat verkar ha bra saker för hemma bruk med allt från gångband, cykla till hantlar och även boxningshandskar. Priserna som jag kan se verkar inte oskäliga heller utan det är något man kan ha råd med, men det beror kanske hur man prioriterar. Dem har som de flesta även avbetalning. Service från tillverkaren, fri frakt och  full returrätt erbjuder dem.

HAMMER och FINNLO!!

Hammer Sport som tillverkar dessa träningsmaskiner och träningstillbehör har över 100 års erfarenhet. Dem började med tennisracket och skidor i trä. Efter andra världskriget började dem tillverka skidor  av metall. 1989 började företaget att utveckla träningsredskap och fitnessutrustning för hemmabruk. Träningsredskapen från HAMMER och FINNLOs framgångssaga består främst i utvecklingen av kvalitetsprodukter med innovativa, delvis patenterade produktegenskaper – det gäller att leva upp till den globala marknadens behov och höga krav.

 

Här om dagen mätte vi armarna jag och Anton (min 16 åring), finns många fördelar med att var tonåring… testot bara sprutar i kroppen och det märks tydligt nu. Hans armar har ju växt om mina, så nu gäller det att morsan kämpar lite extra med att bygga armar… hahaha.. kan inte låta hans armar växa om mig redan. Räcker med att båda grabbarna är längre än mig. Lite extra redskap hemma skadar inte så jag kan smygträna lite 😉 hahaha..

 

Ha en super dag

Kram o kärlek

 

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: