Överlägg

Träning när den är som bäst

Träningen de sista två veckorna har gått riktigt bra. Körde ett tufft benpass med Jonas i torsdags och igår körde jag ett skönt tungt ryggpass med Fredrik L. Så kul att träna med duktiga kunniga killar som kan sin sak. Förändring i träningen som ger positivt resultat. I måndags körde jag ett bröstpass för första gången sen innan operation i april. Det gick förvånansvärt bra. Men har en träningsvärk som heter duga.  Efter gårdagens ryggpass känner jag även att den träningsvärken kommer smygande.

Vilken inspiration jag känner nu, vilket sikte på målet. Har ett flyt i träningen. En härlig känsla i kroppen, en vilja av stål. Kommer bli lite så där med träningen mellan jul och nyår då jag åker till Sälen. Men ser det som en förberedelse och en aktiv vila inför vårens hårda träning. Utförsåkning kommer det bli till max 🙂 så benen lär få sitt. Kommer givetvis försöka besöka Sats i Lindvallen.

Snart är julen här,  ser jag fram emot den och dess ledighet. Julen firas med barnen och deras pappa med fru och bonusbarnet. En traditionsenlig frukost gemensamt och hälsar julen välkommen . Den mysigaste stunden på hela dagen, när vi är tillsammans och har morgonmys <3<3

Sen bär det av till min bror Patrik med familj, där hela familjen samlas, bröder och kusiner, mor och far, svägerska och hennes föräldrar. Senare på kvällen kommer mina <3<3. När barnen har kommit, hittar nog tomten till oss också skulle jag tro 😉

Önskar Er alla en underbar Jul

Var rädda om varandra, all kärlek till mina vänner

Puss och kram

 

 

 

Kommentera gärna med positiv energi

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: