Träna smart :)

Idag har humöret pendlat upp och ner hela dagen. Ledsen, glad, irriterad det är en speciell dag i dag och känslorna har inte riktigt gått att styra.
För ett år sen gick min mormor bort och jag saknar henne otroligt mycket. Det är livets gång, men trots det så är det jobbigt när man håller någon kär.


Du saknas mig fina mormor <3
Jag åkte hem tidigare från jobbet idag dels för att tankarna var så splittrade samt att jag hade bokat en spolbil som skulle komma och rensa mina avloppsrör. FY vad det luktade kan jag säga. Men nu är de rena och fina och inga mer stopp här. Förra ägarens skit är rent sagt borta 😉

Jag hade även idag bokat tid för nagelfix hos bästa Kattis. Alltid lika mysigt och roligt att träffa henne. Vi pratar om allt mellan himmel och jord. Sen får jag super fina naglar. Lite fåfäng är man allt 😉


I dag var det även time för intervall träning med Lotta. Men pga migrän för Lotta så blev det inställt.
Jag passade på att åka till atlet klubben och köra lite triceps och mage.


Då börjar vi 🙂
Men när jag väl var där blev det även lite bröst. Jag borde kanske inte köra bröst för axelns skull men jag var så sugen på det. Jag tänkte vara smart och körde bröst i cablen, väldigt lätta vikter och många reps.
Det gick riktigt bra, fördelen att köra i cablen är att jag kan rotera axlen och armen så att det verkligen tar på rätt ställe och inte irriterar axeln för mycket. Jag tyckte att jag grejade det riktigt bra. Det blev många set, många reps och väldigt väldigt lätta vikter.


Efter det passet åkte jag hem och kände mig äntligen bättre till mods för dagen. Tänk vad bra träningen är, den är läkande både för själ och hjärta.
Ibland kan jag verkligen avsky att känna, det kan göra så ont, det kan smärta så ofantligt. Men träningen räddar mig och den lyfter mig och får mig att bli stark på fysiskt och mentalt.

Så lite starkare och lite bättre kommer jag somna gott i kväll och vakna i morgon än starkare och än bättre.

Att känna är att leva och idag har jag verklig känt massor 🙂 <3

Kram och kärlek

Sussi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top