Tisdag alla redan…

Snart har halva veckan gått.. förstår inte hur fort tiden går. Lite skrämmande.. så mycket man vill göra och hinna med medans tiden bara rusar på och man får bara hälften gjort av allt man vill.

Idag har jag haft en vilodag, precis vad min kropp längtat efter. Känner att den är trött. Jag är trött, som vanligt sover jag alldeles för lite. Återigen för få timmar på dygnet.
Idag passade jag på att åka till Rimbo och hälsa på Kicki och hennes väninna Irene. Jag hjälpte dem lite med tips och trix på gymmet.
Roligt att se hur det såg ut där.

Tack brudar för idag… kul att träffa er. KRAM

\"2014-01-21-1

Glad Kicki på löpbandet 😀
\"2014-01-21-1

Brudar i action 😉

Som sagt så blev det vilodag för mig idag. Känns som ett bra beslut.
I morgon blir det bröst och armar som ska få sitt samt lite axlar.
Just nu har jag fokus på att bygga axlar så det blir några extra pass axlar i veckan. Har jag energi kvar kommer jag även köra lite baksida lår som även dem behöver få sig en extra känga i rätt håll.
Igår lagade jag en riktigt god torsk. Lime och chilitorsk.
Tog 400g torsk, en halv färsk chilifrukt som jag hackade och strödde över torsken. Pressade en lime över samt kryddade med chili/lime krydda. In i ugnen och serverade med ris och avokado.
Riktigt gott vill jag säga.

\"2014-01-21

Chilitorsk

Nu ska en trött tjej krypa till kojs.

Sov gott mina vänner

Kram och kärlek

Sussi

\"2014-01-21

god natt

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top