Tillbaka till rutiner..

 

Jag tycker om rutiner, jag fungerar bäst då. Trots att jag är oerhört spontan. Jag har inga problem med förändringar i livet och från dag till dag eller timme från timme så länge jag får min träning och min mat.
Nu har träningsrutinen börjat sitta igen efter tävlingen, nu är träningsveckan planerad och det känns toppen. Kosten går det så där med. Det har gått bättre i dag än i förra veckan så den kommer sitta ordentligt till nästa vecka. Magen står ut som om jag vore gravid. Hahaha beror nog på pasta, bröd och annat strunt som åkt ner i magen.
Sakta men säkert går även den biten åt rätt håll. Magen mår inte helt bra av allt gluten.

Träningen går i alla fall super, jag är stark och jag orkar massor samt att mitt humör är på topp. Leende på läpparna och en energi som jag inte känt på länge. Känns underbart.
Idag var jag på det bästa gymmet i Stockholms nord/väst. GUMSE GYM. Tänk vad jag får skratta. Förstår inte vad som händer när man kommer in på gymmet. Leende till öronen, musiken pumpar ur högtalarna, killar och tjejer som höjer en hand till ett hej, en kram eller två, ett Tjena, ett hej, en nick ett leende, en hjälpande hand, en pass, ett peppande ord, ett tränings tips, en positiv kommentar, en kaffe, en recover, en matlåda, en mamma gumses muffins, allt finns. Så underbart. Så härlig energi, så mycket vilja och endorfiner. Älskar att åka dit. Balsam för själen.

\"2013-12-08
\"2013-12-08

Öppet tider 😀

Idag körde jag baksida ben, i form av raka marklyft, om vänd liggande benpress i smitmaskin ( gynstolen som jag kallar den) 😉 , liggande lår curl samt några set framsida i bensparken. Kommer garanterat kännas i morgon. Har ni inte testat den benpress i smitmaskin kan jag verkligen rekommendera den. Så grym. Kan vara bra att ha någon som passar i den. Jag fick hjälp av Micke och Daniel idag, vågar inte riktigt köra den utan hjälp. Tack Micke och Daniel för hjälpen. 😀

 

 

 

Ikväll efter träningen kom min fina vän Helene hem till mig. Så mysigt att få träffas igen. Då jag har gått på diet och varit så fokuserad så har jag också varit väldigt osocial med mina vänner. Det som är så härligt med riktigt nära vänner, är att trots att man inte lever samma typ av liv, trots att man inte hörs varje dag så vet man att man finns där för varandra. Precis så är det mellan mig och Helene, vi börjar där vi slutade och det är precis som man aldrig varit i från varandra. Vi respekterar varandra precis som vi är med våra olikheter. Tack för ikväll hjärtat. <3

Nu är det klockan slagen..
Ny dag väntar i morgon och då ännu ett besök på gymmet innan min dejt med Ulrica.

Ha det bäst och sov gott

Kram och kärlek
Sussi

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top