fbpx
Överlägg

Thorax kliniken nästa.

Idag var jag på Enköpings lasarett och träffade läkaren för att få information om det ultraljud jag gjorde förra veckan på hjärtat. Han lyssnade på hjärtat och till min berättelse hur allt hade uppdagats.

Efter en lång tystnad från honom frågade min sambo som var med vad ultraljudet hade visat. Då började han äntligen prata, han meddelade att det var förträngning i hjärtklaffen till aortan samt att jag hade ett ojämt tryck på respektive höger och vänster sida.

Nästa steg blir att remiteras till Thorax kliniken i Uppsala. Sen blir det operation. Så mina planer för fitness 2012 blir med andra ord lagda åt sidan, får sikta på 2013 istället 😉

 

Hur mår jag då?? Arg, frustrerad, irrriterad, ledsen, besviken. Jag skrattar och skämtar och gråter ibland. Men jag är realist, jag vet att detta kommer att gå bra, jag vet att jag kommer att få må mycket bättre, orka mer. Vem vet, kanske det blir ett triatlon när jag är klar 😉 Det som stör mig mest är i alla fall att de ska skära i mig, öppna upp bröstkorgen.

Får nu vänta till jag ska till Uppsala, troligen i januari för att se vad nästa steg blir. Men innan dess ska jag fira JUL med mina barn och min famlij, fira NYÅR med underbara vänner. Jag säger bara en sak, FÅNGA DAGEN, LE, ÄLSKA , LEV HÄR OCH NU, du vet aldrig när livet tar en annan vändning.

Tack mina vänner för att ni finns och för det ni gör för mig.

 

Puss och kram

 

0 svar på “Thorax kliniken nästa.

  1. Min älskade kusin – det här gjorde mig så ledsen att läsa och samtidigt lättad. Det är skönt att dom har hittat vad som är fel men samtidigt vet jag att du är precis som jag så besvikelsen är enorm. Men du – hörde jag triathlon? Ska vi köra en tillsammans? Va fan – det är ju 100 gånger sundare att köra det än fitness! 😀
    Sköt om dig min kära! Puss – älskar dig!

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights