Överlägg

Teamträff

Tiden går så fort, en vecka sedan som jag bloggade. Tiden har inte riktigt räckt till och skrivandet och den inspirationen har inte riktigt funnits.

Veckan som gått har bestått som vanligt av jobb och träning. Tränat med vänner och testat lite olika upplägg. Min axel är fortfarande inte helt bra. Men har nog kommit på vad som behövs. När jag tränar axlar och kör lätta vikter med många repetitioner så det blir en ordentlig genomblödning då känns det alltid som bäst efteråt.
Igår hjälpte jag en vän att flytta och fick lite bonus träning genom att springa upp och ner från en lägenhet 2 trappor upp till en annan lägenhet 2 trappor upp båda utan hiss, Såg det som uppvärmning till dagens pass.

Igår hade vi även vår första teamträff ” TEAM GUMSE GYM”
Så härligt att få träffa alla som är med teamet. Ett skönt gäng med en härlig “familje” känsla.
Vi kommer peppa, hjälpa och stötta varandra på allas mål.

2014-03-01 13.59.06.jpg
1800309_10151878502071671_1178432212_n[1].jpg

Efter träning och genomgång med teamet så vart det filmkväll och mys i min ensamhet. Lugnt och skönt. En skön avslutning på en lördag som började tidigt.

2014-03-02 07.55.57.jpg

Idag vaknade jag tidigt, gjorde ordning min frukost som vanligt består av havregrynsgröt, hallon och vanlijprotein. Vanlijproteinet från Scitec är helt underbart gott. Kan varmt rekommendera er att testa det.
Jag tar även mina ALA tabletter varje morgon.

2014-03-02 10.55.58.jpg

ALA är kanske mest känd för sina insulinhärmande effekter. Då du tar ALA före en måltid behöver kroppen inte producera lika mycket insulin för att sänka blodsockret. ALA ger med tiden en bättre insulinkänslighet vilket är positivt för kärlhälsan och formen! ALA är dessutom en ”super-antioxidant” då ämnet är såväl vatten- som fettlöslig och skyddar cellerna i alla vävnader mot skador orsakade av fria radikaler.

Nu är jag påväg till gymmet i Bålsta för ett bröstpass innan jag ska iväg och fira min vän Lotta som fyller 40år.

I veckan som kommer ska jag träffa massa vänner och träna med, bla Anna Bergstrand, Maria Ahlgren, Samt allt goa på Gumse gym såklart.

Ni får ha en underbar fortsatt söndag.

Kram och kärlek

Sussi

84745-Quotes+about+team+work++3[1].jpg

 

Kommentera

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: