Överlägg

Teamträff och sportlov

(risk för långt inlägg)

För drygt en vecka sen hade Team Gumse Gym uttagning till Teamet. Vilken uppslutning det blev, kom närmare 40 härliga atleter som ville vara med i vårt team. Så härligt att se alla dessa personer med olika personligheter men med samma mål och och fokus. Alla med samma tanke att bli ett bättre JAG.
Det ska bli grymt roligt att få följa detta gäng till att nå sina mål.
Jag och Perra är för detta år teamledare och kommer att hålla i tåtarna när det gäller detta team tillsammans med vår headcoach Micke Gumse.

Perra, min teamis -ledare  :D
Perra, min teamis -ledare 😀

Micke - the headcoach
Micke – the headcoach

Det var som sagt fullt i salen på temauttagning, ett underbart gäng. Några passade på att träna innan träffen och gymmet var fullt med härliga personer. Glad skratt och tillrop hördes i varenda hörn. 😀 Love the felling at the gym.

Jag själv körde ett ryggpass med min fina vän Camilla som till min stora glädje kommer vara med oss i Team Gumse Gym 😀 Vi har ju som nyårslöfte att ses lite mer än förra året då det blev typ bara 2 träffar. Detta år har börjat bättre och vi kommer garanterat ses mer detta år. 😀
Bjuder på lite rumpbilder 😉

Me ;)
Me 😉

Camilla <3
Camilla <3

Ett härligt pass med underbar känsla i hela kroppen men framförallt i rygg och baksida axlar. Endorfinkick ala topp 🙂
wpid-img-20150215-wa0008.jpg

Sweet friend <3  Love!!
Sweet friend <3
Love!!

Veckan fortsatte i träningsanda fram till onsdag morgon då jag körde ett armpass innan avfärd till Tandådalen. Barnen hade sportlov och utförsåkning stod på schemat.
Vi lånade mamma och pappas husvagn som står uppe i Tandådalen, riktigt mysigt att bo i husvagn på vintern, trångt och härligt. 😉
Lurade med mig mamma upp, så det var helpension för mig och grabbarna. Mamma skötte markservice och vi roade oss i backen, bättre kan man inte ha det. 😀

Jag tänkte att jag skulle ha vilodagar när jag var och åkte skidor… gick väl sådär. Det blev morgonpromenader varje dag, skidåkning 5-6 timmar per dag samt att gymmet kallade på fredagen… så det blev hela två gymfria dagar av fem möjliga. Hahaha.. GYMFREAK… ja, så kan man kalla det 😀
wpid-wp-1424674863854.jpeg

En underbar miniweekend med mina älskade barn är till ända. Vi är nu hemma igen och åter in i vanliga rutiner. Skola för barnen och jobb för mig.
Hann självklart åka till gymmet för ett rygg/axelpass innan kudden ropade.. 😉
wpid-img_20150222_223549.jpg

Idag blir det ett härligt bröstpass på bästa gymmet GUMSE GYM och träffa alla sköna lirare där 😀

Gör er en toppen måndag!

KRAM och KÄRLEK

wpid-fb_img_1424676500286.jpg

wpid-wp-1424674831294.png

Kloka ord kan man inte få för mycket av :D
Kloka ord kan man inte få för mycket av 😀

z35W7z4v9z8w

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: