Överlägg

Team – tillhörighet – vänner

Ända sen Talangjakten var över så har jag känt mig ensam och utanför. Inte så att jag inte haft vänner runt omkring mig, utan mer känslomässigt vilsen. Saknaden att få tillhöra ett team har varit större än jag kunde tro. Ett team där man hjälper, stöttar och peppar varandra. 

Nu har jag hittat en “familj” ett team som jag verkligen trivs så med. TEAM GUMSE GYM
Jag tränar i stort sett varje dag på Gumse så för mig låg det inte långt ifrån att söka till det teamet. Jag har även förmånen att få många härliga människor med mig som också tillhör teamet eller tränar på Gumse.
Tack för att jag får vara med Ert gäng <3

Idag kom delar av teamkläderna också 🙂

2014-01-15-1 21.10.46.jpg

Jackan kommer snart 😉

Igår var jag och tränade på Atletklubben i Bålsta med grabbarna. Anton hade bestämt att vi skulle köra bröst. Då min axel inte är helt okej så ville jag inte köra. Men jag visade hantelpress och det kändes okej. Till jag hade gjort några set. Sen var det inte ett dugg skönt. Gick över och körde lite baksida ben och mage istället.
Idag har det värkt något enormt i axeln.
Men skam den som ger sig, vila är ett ord som jag har svårt för. Så jag åkte efter jobbet till Gumse och körde ett ryggpass. Blev ett riktigt bra pass, men fokus på lats och traps 😉
Nu känns axeln rätt okej, så jag får hoppas att det är bättre i morgon.

 

2014-01-15 17.03.44.jpg

Att vara mamma är inte alltid helt lätt, att hinna och finnas till hela tiden. Tiden att vara på rätt plats vid rätt tillfälle är inte alltid att man klarar fast man gärna vill. Önskar så att man kunde förflytta sig snabbt mellan allt man ville. Tänk om man bara kunde tänka sig från ena stället till det andra, så mycket mer tid man skulle ha då istället för att sitta och kuska i bilen.
Ja, ja.. jag kom hem 18,30, som vanligt hade barnen maten klar. Jag hade i och för sig förberett den så de skulle bara värma och koka ris.
Vi åt middag och sen blev det filmmys i soffan.

 

2014-01-15 18.22.10.jpeg

Vill DU ha en förändring i ditt liv?
Vill DU börja älska dig själv?
Vill DU må bättre och känna en god självkänsla?

Jag vill gärna lära dig möjligheter att ta dig igenom livets svåra stunder, till att älska dig själv och tro på dig själv som den underbara människa som du föddes att vara.

Läs mer här:

9104767-l4BhH[1].jpg

Nu är det tidig sänggång..
Kram och kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: