Tanken, vilja och målet

Hur kan han? Hur kan hon? Hur orkar dem äta så där?? Jag skulle aldrig klara det!! Så säger många, så tänker många när det gäller olika saker i livet så som att sluta röka, dieta och deffa inför tävling eller att träna. En del säger att det inte kan vara bra eller nyttigt att äta kyckling eller torsk 7 dagar i veckan och 5-8 ggr om dagen. Men mig veterligen så har jag inte träffat någon som dött av det i alla fall.

Att bestämma sig för att göra en förändring i sitt liv handlar mycket om att förändra sin egen tanke och lyssna till sig själv och inte till vad andra tänker och tycker. Största hotet du har när du bestämmer dig för att göra en förändring är dig själv. Ditt ego som sätter sig på ena axeln en rädsla att misslyckas. Det lilla egot som säger åt dig att det inte kommer att funka, att du inte kommer greja din förändring. En förändring som kan vara att sluta röka, börja träna, äta sunt, sluta med godis, tävla etc.  Egot kommer göra allt för att du ska misslyckas.

Här gäller det för dig att inte lyssna på Egot, att inte låta rädslan ta över. Det är du som ska ta övertaget, det är du som ska bestämma över dig själv. VILL du göra en förändring så måste DU också lyssna till dig själv.

Det kommer komma flera hinder på vägen, fler motgångar och dagar då du vill ge upp. Men lite på din inre kärlek till dig själv, våga TRO och fortsätt KÄMPA, jag vet att du kommer greja det om DU bara VILL.

Allt handlar om att styra sin tanke, låter super enkelt jag vet. Men det är svårt och det krävs träning. Men den dagen som du står där och har klarat av det du VILLE då kommer du vara så stolt, så glad och ditt ego har förminskats och din ödmjukhet kommer fram. För du vet att det inte var lätt, du vet att du kämpat, du vet att du gjorde allt som låg i din makt för att vinna över egot.

Du är en vinnare och kan nu ta sikte på nästa mål och återigen möta egot och rädslan. Men denna gång är du starkare….

Lycka till!

Kram och kärlek

Sussi

\"\"

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen