fbpx
Överlägg

Swop swop…

Dagarna går med ilande fart, vilket i sig är både bra och dåligt. 

I morgon kommer mina kära barn till mig vilket är bra, och tiden får gärna gå fort när de inte är här, man saknar dem så otroligt mycket när man är ensam.
Men att tiden går fort är inte helt bra heller, även om jag längtar till scen och Luciapokalen så går tiden lite väl snabbt. vill ha mer tid, eller vill jag det egentligen. Jag vet inte. Tankar, känslor åker verkligen berg o dalbana. Skönt att ha coach Fredrik att ringa eller maila när hjärnspökena dyker upp.

Jag har tränat hårt de här dagarna. Känner att jag tappar fett och vätska. Men känner mig ändå fortfarande stark.
I tisdags blev det dubbel pass, biceps och triceps på morgonen och ben på kvällen.
I onsdags körde jag rygg, fick pass och hjälp av Jenny Ståhl, underbart skönt. Hon vann SM i Bodybuilding i år.. Känns lyxigt att få hjälp av alla erfarna och duktiga atleter som jag har runt mig.
Direkt efter ryggpasset på Gumse Gym så begav jag mig till Camilla för poseringsträning.
Vi började med att äta våra matlådor, prata och planera lite Luciapokalen. Sen var det dags för posering. Äntligen börjar det sitta, kändes riktigt bra den här gången.
Efter poseringen var det lyxtid, massage och koppmassage 😀 riktigt skönt, Camilla koppade ben och rygg vilket var super skönt. Har ni inte gjort det förut så testa. Det är någon typ av kopp som sätts på kroppen med ett vakum tryck och så drar man koppen fram och tillbaka. huden lyfts och bindväven frigörs på något sätt. Jaja jag och förklara.. hmmm
Var lite rädd för blåmärken men Camilla var snäll 😉

 

 

citat28.jpg

Idag var jag på Sats Medborgarplatsen och tränade. Körde ett snabbt axel och magpass. Körde på effektivt och snabbt.
Hade 55 minuter på mig innan jag skulle träffa Lennart Matikainen, min mentor, vän och utbildningscoach.
Dagens möte var riktigt intressant, fick ett riktigt skönt och bra perspektiv till livet. Lennart är en fantastisk människa som jag lärde känna i somras. Så glad och tacksam att han kommit och blivit min vän. Jag har köpt biljetter till MAN mänskligt, annorlunda, naket som sätts upp av Lennart Matikainen, Fredrik Swahn och Raymond Ahlgren. Föreställningen går på Improvisationsteatern den 10/11-13 boka biljett här
Bör inte missas 🙂

tumblr_mai4pwyJQF1rdi6weo1_500.jpg

Även om målet närmar sig så är det långt kvar på livets väg. Detta är ett mål, men så snart det är uppfyllt så kommer nästa att sättas, Även om jag i mig själv redan vet nästa mål så är det inget jag kommer att säga nu.

När vi var på SM så fick vi spexa lite framför kameran också med Seth i studion. I måndags träffade jag honom på Gumse gym och vi bytte några ord. Då kom jag ihåg ett nummer på en bild som jag ville ha, sagt och gjort så skickade han den till mig. Jag blev så glad. TACK Seth 😀

2013-10-29 14.36.31.jpeg

Spex och lek 😀

Snart är helgen här… skönt!!!
Men ätardagen är borta så jag får titta när mina barn äter i helgen… 🙁

FOKUS!!!
Kram och kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights