Överlägg

Svävar på små moln

Jag är så underbart lycklig. Vänder ut och in på mig själv, vet inte hur jag ska styra  mina känslor. Är berusad av känslan att tillhöra detta team “talangjakten 2013” En euforisk känsla. Tänk att jag blev inröstad av Er vänner, bekanta, läsare släkt och familj. Ni hjälpte mig att komma med detta tåg. Min resa med dessa 7 andra som blivit uttagna och framröstade har precis startat. Vi står i startgropen och har precis börjat kravla oss upp. Upp mot toppen. Jag kommer göra allt som ligger i min makt att prestera det bästa, att forma kroppen så bra som möjligt under denna tid. Till hjälp har vi bästa Fredrik Carlsson och Jannika Hypahypaa Larsson.

Vi har även hjälp av alla våra sponsorer:

Tackar ödmjukast! Contrast windpant, Black/pink

Här är en av mina favorit byxor från Better bodies, super sköna och perfekt passform. 🙂

 

Idag tränade jag med Fredrik, en kille från gymmet i Bålsta. Vi har tagit några pass ihop. Riktigt roligt att köra med honom då han är duktig, stark och en jävel på att peppa mig och få mig att lyfta tungt. Idag körde vi benspark, gående utfall med kettelbell och raka mark med kettelbell. Vi fic

k även till 4 -5 övningar biceps.

2013-07-02 17.49.09 2013-07-02 17.49.29 2013-07-02 17.50.19 2013-07-02 17.50.48

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nöjd efter passet åkte jag hem till grabbarna och åt mat.

 

Nu är det dags för sängen, en arbetsdag kvar innan lite ledighet.

Ha det underbart,

Kram

 

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: