Överlägg

Söndag igen…

Tänk vad tiden springer iväg, måndag – fredag. Veckorna går så himla fort och helgerna ännu snabbare. Redan söndag och jobbdag i morgon. Men jag har haft en underbar helg. Fredag ägnade jag åt egen tid,  kom hem sent från jobb och träning. Jag unnade mig ett glas vin och slappade i soffan när jag väl kom hem. Lördagen började jag med 1 timmes powerwalk. Sen blev det att åka till Märsta och heja på Albin och hans kompisar som spelade hockeymatch mot Wings. Anton var med också eftersom vi skulle i väg efter matchen. Det blev dessvärre förlust. Andra förlusten för säsongen, nu är det bara slutspel kvar. Efter matchen åkte vi till Kista, för att shoppa och gå på bio.

När vi kom till Kista åt vi en sen lunch, och köpte biljetter till Röjar-Ralf.  Den filmen var riktigt rolig. Men det var sista gången som jag gick på en bio som var från 7 år. Ungar som sprang i trappan och inte kunde vara tysta. Tänk att föräldrarna inte kan se till att sina barn sitter still och tyst under bion. Nästa gång så blir det bio med åldersgräns på 11 år, hoppas det blir tystare och bättre 😉

När vi kom hem från bion dukade vi upp ett litet tapas bord med lufttorkadskinka, salami, ost, rostbiff, jordgubbar och vindruvor. Till det drack vi  cola zero. Riktigt härlig myslördag med mina barn.

Idag blev det också en skön powerwalk på morgonen innan barnen vaknade. En timme senare var jag hemma och gjorde frukost till mig och barnen. En riktigt god söndagsfrukost med stekt ägg, yoghurt, banan och gott bröd till barnen. Sen kom Åsa och Lasse över och hjälpte mig med massa fix och trix. Så tacksam för underbara vänner som dom. Åsa fållade upp drapperier, Lasse hälpte till att sätta upp skåp, hyllor och gardinstänger som jag inte kunde själv. När de hade gått möblerade jag om i tvättstugan med hjälp av barnen. Albin sa efter att vi var klara ” vad luftigt det blev”, haha….. Ja det blev det verkligen, när allt smått och gott försvann.

Nu är det ordning på torpet och jag har även hunnit varit iväg och buggat som jag alltid gör på söndagar.

Nu är det slappa lite till innan sängen hägrar och måndagens powerwalk ska utföras.

 

Ha en underbar kommande vecka!

 

 

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: