fbpx
Överlägg

Sömnbrist = trött

Inte bra med sömnbrist, men jag kan inte sova. Förstår inte vad problemet är. Går upp vid 04,30 och tar min dagliga PW även om det i dag bara blev 35 minuters runda. Jag var lite seg ur sängen. På vägen till jobbet kommer tröttheten, ögonen åker nästan igen och jag somnar nästan. Lite halv farligt men vad ska jag göra. 

Jag har en sömn-app som registrerar min sömn i natt sov jag 5½ timme var av 3 timmar i djupsömn, dagen innan 6½ timme var av 3,15 timmar djupsömn. Så håller det på varje dag. Måste med andra ord hitta ett knep att somna. Vänder och vrider mig i timmar. Hopplöst fall. 🙂

Träningen går bra, börjar bli kvitt min värk i skulderbladet det är skönt, tränar mycket för att få bak mina framåt roterande axlar. I går körde jag axlar och det känns rejält i dag.

I dag körde jag armar, fick till ett riktigt bra pass och kände mig helt slut i både biceps och triceps när jag gick från gymmet.

2013-08-27 17.04.02.jpg

Bicepscurl med halva nere, halva upp och hel rörelse 10 av vardera
2013-08-27 17.25.12.jpg

En liten spännis bild ;-), hahaha
2013-08-27 17.24.57.jpg

hahaha… en till 😉

Efter passet var det bara att åka hem och brassa mat, men först en sväng förbi ICA.
Väl hemma gjorde vi hemmagjorda hamburgare, det är så grymt gott. Varje hamburgare var väl avvägda på vågen och vägde 150g st.
Sallad och ugnsrostad potatis och broccoli.
Riktig god middag som smakade underbart.

2013-08-27 18.48.03.jpg

Den som väntar på något gott…..

Mätt och belåten och trött i kroppen sitter jag nu i soffan och softar. Tittar i taxfree katalogen och drömmer mig bort. Snart, snart, snart så åker jag med ett helt gäng till Fuerteventura och Playitas. Träning, sol och härlig gemenskap. Åh vad jag längtar.!!!

Ikväll ska jag försöka komma i säng tidigt och somna i tid.

God natt och ha det bäst!

Kram och kärlek

 

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights