Solen skiner och våren är här.

Igår  gjorde jag mitt egna lilla vår infall… jag klippte av mig håret.Tack snälla, bästa Annelie på Englahår i Bålsta, Du vet hur du ska göra med detta barr 😉 Jag blev väldigt nöjd. Sist jag klippte av håret var 2003, då blev min dåvarande man inte så glad.. men han har inget att säga till om nu om den saken 😉 så nu var det dax igen.. här ser ni \”tofsen \"\" Min nuvarande man blev nog lite chockad 😉 men tyckte nog att det blev bra trots allt. Resultatet kommer här…. \"\"

Idag har det varit en underbar dag. Solen sken och man kände vårluften fläkta. Så underbart skönt med detta ljus som är när man åker till och från jobbet, underbart!!

Påvägen hem från jobbet stannade jag och hämtade min äldsta son Anton, vi åkte till Sats och körde ett styrkepass tillsammans, super mysigt och kvalitetstid som heter duga. Körde igenom rygg, axlar och lite triceps och mage. Kändes skönt att köra ett enkelt pass. Snart får jag köra ordentligt igen, snart kan jag börja räkna ner på riktigt. Om en vecka åker jag in på kranskärlröntgen. Sen hoppas jag att operation är nära. Nu vill jag få allt överstökat.

 

Ha en skön vecka/ helg alla glada.

 

 

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top