Skadad…

Idag var jag hos min kiropraktor Jocke på Kirofys

Han vet vad han ska göra med denna gamla kropp 😉 Han körde in sina nålar i mig och gick på triggepunkterna. Just då gjorde det så ont, och nu gör det också ont. Men jag vet av erfarenhet efter att jag varit hos honom att det kommer bli bra. Jag måste bli bra, kan inte gå och ha så här ont längre. Vågar knappt använda vänster armen. På torsdag ska jag tillbaka till honom. Så jag lever på hoppet att jag snabbt blir bra igen.

 

\"logo[1].png\"

Tel 0171-65 90 00

Nu blir det fokus på ben och bål.
Idag var jag på Atletklubben i Bålsta och körde baksida ben. Blev ett riktigt bra pass och svetten lackade.
Älskar när jag får till egna bra pass.

I morgon ska jag till mitt älskade gym, GUMSE GYM i SOLLENTUNA Det är det bästa gymmet jag har varit på. Sköna människor, hard core som sitter i väggarna och Micke, MR Gumse själv som ger så mycket.
Musik som dunkar i högtalarna och atleter som skriker och peppar. Underbart ställe med massa ödmjukhet, vänskap, hjälpsamhet och massor av glädje och leenden.

 

\"2013-12-29

Jag vill påminna Er om att ni har 15% rabatt på Stronger.se Glöm inte skriva koden Sussi15 för att få rabatten.

 

I morgon kommer jag med en nyhet… håll utkik.

NU ropar kudden.

Kram och kärlek

Sussi

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen