fbpx
Överlägg

Your Goal Are Our Passion and Life

Lycka – att se andras glädje när de når sitt mål oavsett vad målet är.

//Sussi Corell

Allt börjar inifrån, bara du kan göra jobbet


– Jag tror på dig du är en vinnare.
Jag tror alla har mycket större potential och kan mer än vad många tror om sig själva. Att vägleda människor att tro på sig själva och finna sin egen potential, att bli sedda, att ge glädje och styrka. Jag med min erfarenhet av livet och den kunskap jag har och tror på, lever livet som jag lär. Är ärlig, ödmjuk och lyhörd. Har stor förståelse över vad vi möter i livet och hur livet kan se ut.

Jag älskar att hjälpa andra och drivs av att se hur du som individ växer och blir starkare inne från och ut!

Hos mig vill jag att du ska känna dig trygg och vara säker på att du får ett skräddarsytt måltidsplan och individuellt träningsprogram som är anpassat efter dig, dina mål och förutsättningar. Vi jobbar för att hitta balans mellan kost och träning för ett sundare och hälsosammare liv.

Jag kan hjälpa dig! Som personlig tränare, kostrådgivare, coach i personlig utveckling sätter vi tillsammans upp dina mål kortsiktiga som långsiktiga och arbetar mot att nå dom.  
Jag finns på Orkanen Gym i Stockholm.

Jag har själv tränat hela livet och brinner för hälsa och att hjälpa andra att må bättre inne från och ut. Jag har en förmåga att se se andras potential, min drivkraft är att att se andra lyckas och bli starka och nå sina mål. Med egen erfarenhet av motgångar så som skador, sjukdomar och livet i allmänhet har jag hittat mitt egna tankesätt att övervinna dom vilket stärkt mig inne från och ut. Jag arbetar inne från och ut vilket innebär att vi jobbar från hjärtat. Att lyckas med ett mål är också att vilja nå det. Att jobba med sina svagheter oavsett vad det handlar om, tex få bort onödig stress, få bättre rutiner för kost och träning, hitta balansen i vardagen med jobb, familj och vänner, etc. Inga Quickfix dieter utan det är en livsstilsförändring som tar tid. Tycker det är viktigt att man blir medveten och ser över det som är hinder och problem idag och jobba förbi dem. Med min erfarenhet, tankesätt hjälper jag dig hela vägen till en sundare och bättre livsstil utefter din mål och förutsättningar.

Tillsammans kommer vi jobba för att nå just ditt mål. 

Jag arbetar både online och offline, vilket innebar att om du vill träffa mig för en personlig träning så boka en tid genom att fylla i intresseanmälan. All personlig träning sker på på Orkanen Gym – Stora Essingen. (Eventuella träningskort, träningskostnad betalas av kunden själv till gymmet) 
Träningskort till gymmet kan köpas via webben eller kontakta mig för mer info. 

Fyll i Intresseansökan nu!

En intresseansökan är inte bindande

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Step 1 of 15
Name
Verifierad av MonsterInsights