fbpx
Överlägg

Personlig utveckling

själen, självkänslan, lära sig älska sig själv, livsstilsförändring

  • Vill DU ha en förändring i ditt liv?
  • Vill DU börja älska dig själv?
  • Vill DU må bättre och känna en god självkänsla?

Jag har under mina levnadsår varit med om, precis som de flesta andra, både bra och dåliga saker i mitt liv. Det som jag vill göra med den erfarenhet som jag har fått och det jag lärt mig på livets hårda väg, är att ge tillbaka av det jag lärt mig och visa andra att kärleken finns där, trots motgångar och ondska som man möts på vägen.

Tack vare alla tunga erfarenheter, har jag kommit ur det starkare och har nu även funnit mig själv och lärt mig älska mig själv och människan bakom det skal som jag själv bär. Mitt skal är bara ett fodral av sammet som jag idag vårdar ömt och kärleksfullt.

Jag vill gärna lära dig möjligheter att ta dig igenom livets svåra stunder, till att älska dig själv och tro på dig själv som den underbara människa som du föddes att vara.

Jag arbetar aktivt med min personliga utveckling och är idag utbildad coach.

Jag vill med min erfarenhet och kunskap, hjälpa alla som söker sig själv, vill stärka sin egna självkänsla och finna ro i sitt inre. Processen handlar om att våga umgås med dig själv och låta murar och spärrar släppa. Att våga vara dig själv och leva det liv som du själv vill. Jag vill hjälpa dig komma över de hinder som finns som göra att du inte når dig själv.

Med min kunskap och erfarenhet, kan jag motivera, inspirera och hjälpa dig att nå dina mål; allt från att må bättre och göra en livsstils förändring, till att rannsaka dig själv för att hitta ditt egna barn inom dig. Du får lära dig att ta hand om dig själv på bästa sätt och älska dig själv gränslöst. Jag vill hjälpa dig att bli en starkare människa och våga tro på dig själv.

Jag vill att du hittar ditt egna driv och vågar leva det liv du vill.

Du har ett liv och det är här och nu, så se till att leva det så som du vill och inte som andra önskar.

Tveka inte att kontakta mig för att boka tid

Verifierad av MonsterInsights