Överlägg

Sent ska syndaren vakna ;)

Ja så kan man säga när det gäller mig och stretching. Jag är ett hopplöst fall när det gäller den biten. Stel som en pinne och rörlig som ett kassaskåp det är jag i ett nötskal. 

Ryggpasset idag på Gumse blev ett rent axelpass. Klockan gick fortare än vad jag ville, men så är det alltid när man träffar alla goa människor på Gumse.
Men ett snabbt axelpass fick jag till i alla fall innan min kropp skulle få sig en omgång massage av Lotta.

11715545-DI2Xe[1].jpg

Kroppen var i stort behov av massage. Kroppen är fortfarande stort behov av massage, men just nu mycket bättre än för någon timme sen. Lotta jobbade loss bindväven och lossade på det värsta i rygg och ben. Ont, ja det gjorde riktigt ont, men ack så skönt det var efteråt.
Nu blir det att springa till massören ett tag framöver så vi får loss på allt.

Sen fick jag återigen stränga order till att stretcha då jag verkligen är super stel. Allt blir säkert så mycket bättre om jag blir lite smidigare. Poseringarna framöver kommer med all sannolikhet bli bättre också om jag blir mjukare och får loss bindväven.

images[1]

I övrigt går allt bra, träningen går framåt och jag har massor av ork och gränserna flyttas ständigt.
Jag äter lite mer nu än tidigare och det märks på orken i träningen. Energin är på topp och det är en underbar känsla att kunna träna hårt.

20130611-235215[1].jpg

Jag vill berätta att jag haft min första klient i personlig utveckling. Måste säga att det gick riktigt bra och det känns verkligen så rätt för mig att få möjlighet att hjälpa andra. Att få mina medmänniskor att må bättre. Jag har även fler klienter inbokade och det ska bli riktigt roligt att få följa dom och få dom att älska sig själva och tro på sig själva som de underbara människor som de föddes att vara.

Läs mer om coaching på Sussisfitness

 

dagensinspirationdinaval (2).png

Önskar er alla en underbar vecka

Kram och Kärlek

Suss

Kommentera gärna med positiv energi

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: