Överlägg

Semestern lider mot sitt slut.

Nu börjar längtan till jobbet komma. Jag är rätt så less på att gå hemma. Har sedan min operation nu varit hemma i dryga 4,5 månader med lite gästspel på jobbet. Men jag skulle aldrig kunna vara arbetslös, skulle nog då bli tokig. Sommarens bästa vecka var den med Anders när vi seglade med mina barn. En fantastisk resa som jag kommer att leva på länge. Resten av sommaren och semestern har jag bara tagit dag för dag. När sveket kom i våras vid min operation av min dåvarande sambo så är det heller inte så lätt att bara gå vidare. Största sveket jag varit med om. Nu har det gått en tid och jag blir starkare och där med tuffare. Jag försöker blicka framåt och kommer göra det som jag planerat. Men innan jag når mina mål kommer det fortsätta komma lite hinder, hinder som kommit under våren/sommaren som jag håller på att bemästra men även kommande hinder. Häromnatten satt jag dryga 4 timmar på akuten. Jag måste uppsöka läkare så snart jag får feber för att kolla upp så att ingen infektion eller bakterie har satt sig på min hjärtklaff. Efter de 4 timmar på akuten åkte jag hem med antibiotika och en halsinfektion.

Nu är det bara försäljning och flytt som ska ske sen kommer den totala vändningen. Lämnar allt annat bakom mig och tittar framåt.

Målet ska uppnås december 2013, då ska jag vara tävlningsklar och med den perfekta kroppen i mina ögon mått sett. Nu kommer alla PT timmar gå åt, kosten och träningen ska nu hamna på prio-ett listan.

NY START !!!

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: