Semester!!

Länge sedan jag skrev i bloggen. Vad har hänt då?

Jag försöker träna som vanligt, igår var jag och körde ett ryggpass. Till uppvärmning körde jag då 20 minuters pumpande av slag mot boxningssäcken. Armarna bara skakar idag. Tog visst i en del 😉 All irritation och frustration var tvungen att komma ut. Så mycket man bär inom sig som inte alltid kommer ut. Tur att jag har träningen, där kan man få utlopp av många känslor. Träningen blir under denna tid tyvärr väldig hattig då det ska packas och städats, och det märks på känsloyttringarna, jag har inte valt detta själv. Men optimist som jag är blir det säkert bra ändå. Våra husvisningar är klara, kontrakt på vårat hus är skrivet. Vi har även hunnit tömma vinden. Jag har inflyttning i mitten av september i mitt lilla blåa hus. Det ska trots allt bli skönt att få sitt egna och sätta sin egen prägel på huset och få sin egen tid. Semestern kommer gå i packandes tecken 😉 bortsett från första veckan.

Jobbar sista dagen innan semestern i morgon. På lördag tar jag och barnen tåget till Norrköping för att sen ta bussen vidare till Arkösund och möte Anders och hans pappa. Vi ska segla med dem 1 vecka. Vi får se var vi hamnar och vart vindarna bär oss. Hoppas bara att det blir en massa sol och bad. Det ska bli skönt att komma bort, bort från allt och låta tankarna fly med vindarna, tårarna med vågorna och känslorna med solnedgången vid havet. Ska njuta varje dag och låta mig bli än starkare för var dag.

Är mina vänner så tacksam, vet inte hur jag ska kunna tacka dem nog för allt de gör för mig :-D!!!

KRAM

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen