Semester

Åh vad härligt, en efterlängtad ledighet med mina barn. Tror dock att de har längtat mest. Att få tillbaka sin mamma en stund utan hård diet och frenetiskt tränande. Båda killarna är väldigt glada och ser verkligen fram emot vår semestervecka. Som kommer bestå av sol och bad. Verkar som vi får tur med vädret. 

Idag har jag packat, handlat och planerat för kommande semestervecka. Jag har även plockat fram ett gammalt kostprogram tills jag får mitt nya av Fredrik.
Jag mår som bäst när jag går på diet eller följer ett strikt kostprogram. Då jag är hjärtklaffsopererad och har en mekanisk hjärtklaff måste jag äta Waran som är blodförtunnande livet ut. Jag måste med andra ord ta PK prover, ett blodprov som kollar koagulerings förmågan i blodet. Under de sista tre veckorna efter Alströmer har jag inte följt något program och har då haft katastrof dåliga värden.

\"2013-07-08

Caugu check – blodmätare

Jag har fått tagit extra sprutor av fragmin som är ett blodförtunnade hjälp medel om blodet blir för tjockt, som det nu har varit ett tag.
Nu blev jag less på att ta sprutor så jag bestämde mig då att ta ett gammalt kostprogram och köra efter det. Då vet jag att värdena blir bra.

Idag fick jag leverans från Swedish Fitness härliga produkter från Nanox och Ultimate Nutrition. TACK!!!! mina fantastiska sponsorer. 😀

\"2013-07-08

Dagens leverans.

Husvagnen är nu laddad med, protein bestående av pulver, kött, kyckling och tonfisk. Semestern räddad. Endast cardio och lite gummibands träning ska jag utföra och låta kroppen få vila ikapp sig ordentligt. Sen blir det hårdkörning med massa tunga övningar.

Nu är det dags att knyta sig.

Kram och kärlek <3
Bilderna hamnar snett… jag förstår inte varför.. nu får köra lite streching när ni tittar på bilderna 😉

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top