Segling, termin … Underbart

\"image\"

Semester och underbar vy. Tankarna försvinner och modernatur ger mig energi. Fånga dagen, njuta av nuet. Ögat kan knappt vara torrt av det ögat skådar. Leendet på mina läppar drar sig uppåt. Känslan att sitta på båten och se ut över kråkelunds skärgård en kväll i juli med mina barn och fantastiska vänner.

\"image\"

Livet är inte enkelt att leva, men i sådana här stunder finns inget ont. Vill inte hem, vill inte tillbaka till vardagen. Vill leva här och nu, vill glömma allt annat och bara vara i nuet.
I dag sprang vi en runda på 6 -7 km, så skönt och lätt det var. Vi sprang ut med ölandskusten uppe i Byxelkrok, dofterna av all blomster, havet och det småduggande regnet var helt underbart. Vi sprang med lätta steg och bara njöt av vidderna.
Vi har nu seglat totalt 75 distans och vi är inte färdiga. Vi har haft sol, regn och blåsväder samt kavlugnt. Det har varit underbar segling.
Idag hat vi även badat i en vik vid Oskarshamn där temperaturen på vattnet uppgick till 23 grader. Det är det varmaste vi fått den här sommaren hitintills.
Nu serveras middagen.

\"image\"

Ha det underbart

\"image\"

Tack mina goda vänner Anders för stt vi fick följa med samt att du är du och Roger för att du är du och att ni finns där.

Kram

Postat med WordPress för Android

Scroll to Top