fbpx
Överlägg

Säsongens sista…

Har precis kommit hem och sitter nu och myser med en glutenfri smörgås med rökt skinka, en stor flaska med vatten. Riktig fredagsmys 😀 Har varit i Solna på Park Inn hotell och gjort årets sista inregistrering för min sista tävling för året. I morgon kliver jag upp på Tyngre classic 2 i Solna hallen.
Jag sa när jag klev av SM scen att det var min sista tävling för i år, men i onsdags förra veckan fick jag mersmak, jag vill upp igen.
Tyckte inte jag gjorde rätt ifrån mig på SM och vill för min egen skull kliva upp och göra om göra rätt. Som att ramla av en häst och kliva upp igen för att inte bli rädd.. hahaha  skämt å sido Det är förbaskat kul 😀
Så oavsett hur det går placeringsmässigt så är mitt mål att vara bättre form än på SM. Så i morgon får jag svaret om jag lyckades överträffa mig själv.
Ska bli super kul och jag längtar som attan.
Jag har jobbat hela veckan precis som vilken vecka som helst och jag har inte sagt till någon direkt att jag heller ska tävla. Dem som har frågat har jag dragit en “vit” lögn för och sagt, att jag inte ska tävla.
Men jag ville inte ha någon press eller känna prestationsångest. Men ser så fram emot att få stå på scen igen med dessa underbart snygga tjejer, ser dem inte som motståndare utan mina vänner som är lika roligt att träffa varje gång på tävling. Snart dags för tjejmys utan dieter 😉

Nu har jag en skön känsla i kroppen och ska bara upp och göra min grej. Detta är så kul och näst intill beroendeframkallande. Älskar ju att var i den form jag är i. Men börjar nu längta efter att få äta på och börja bygga mer.

wpid-received_10208058598088585.jpeg
Foto tagen att Tomas Ivering, på Gumse Gym

 

Denna tävling blir helt annorlunda jämfört med alla andra. Dels har jag jobbat som sagt hela veckan. Sen bor jag heller inte på hotell utan bor hemma och är ensam hemma. Vilket i sig är riktigt skönt.

Kommer börja dagen i morgon med en riktig brakfrukost hemma i lugn och ro i min ensamhet och skön avkopplande musik.
Efter det kommer Elin till mig kl 07.00 och fixar håret. När vi är klara kommer jag dra mig till Gumse gym, kolla färgen och hämta Jannie som ska vara med mig backstage. Ja jag kör bilen själv.. pigg och glad är vad jag är…. 😉

Vad som händer sen.. får ni veta efter tävlingen.

Nu är det dags att knyta sig.. så mer info om tävlingen och dem som har varit kommer jag skriva mer om sen.

Nu kör vi, “Rock the scen and have fun an be cool”  Det är mitt motto i morgon 😀

Lycka till ALLA atleter denna helg <3

 

Kram och kärlek

Sussi

 

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights