fbpx
Överlägg

Samarbetspartner samt träning med bästa Helene

Jag har inlett ett samarbete med Stronger.se

Älskar deras linnen och T-shirt med tryck och inspiration från instagram, tumblr, stadsgrafitti och träningskultur. Perfekta för träning med både skön och snygg passform.

Som ny samarbetsparter får ni nu tillfälle och möjlighet att beställa dessa coola linnen, t-shirt, hoddies och mössor etc. med 15% rabatt, ange koden Sussi15 när ni gör Er beställning på Stronger.se

halv2_2[1]hal5656v[1]halv2_2_6[1]

___________________________________________________

Idag har jag varit och träna med underbara Helene Ahlson, vi körde ett ryggpass med fokus på lats och djup. Blir alltid lika glad, inspirerad och motiverad när jag träffar denna underbara kvinna. Hon får mig att ta i, hon får mig att må bra och hon ger så mycket av sig själv att man går som på moln där i från. Vi tränade på NYA Gym och Motion i Åkersberga. Vilket gym sen, nytt, öppet, luftigt och massor av maskiner. På lördag har de öppet hus mellan 10-16 och jag kan varmt rekommendera att åka dit och göra ett besök. Helene kommer även hålla föreläsning 11,30 som inte bör missas.

Jag har varit på flera av Helenes föreläsningar och hon är en fantastisk inspirationskälla. Så besök nya gymmet och lyssna till hennes föreläsning.

Tack Helene för idag, du är guld värd! <3

 

 

 

2014-01-07 16.43.12

 

 

 

 

 

När jag kom hem hade mina efterlängtade böcker kommit på posten. Nu ska här läsas….. om jag bara kommer i säng.

Älskar dessa typer av böcker som stärker en inne från.

 

 

 

2014-01-07 19.49.01

 

 

 

 

 

Nu är det sängen som hägrar sent som vanligt… men, men.. en vacker dag kanske så kommer jag lära mig att gå i säng i tid. Hahaha…

Sov gott!!

Kram och kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights