Överlägg

Rutinen är åter!!

Nu äntligen är de tidiga morgon promenaderna satta som en rutin igen. Klockan ringer 04.30 för att jag ska upp på en 30-40 minuters rask promenad. 

Jag börjar morgonen med att ta min favorit BCAA eller AMINO MAGIC från Scitec Nutrition.

Jag har nu smaken ÄPPLE som är himmelsk god, den smakar som riktigt fin äppeljucie. Fantastiskt god helt enkelt.

9998-117r_1[3].jpg
10686033-origpic-5ea251[1].png

När ag druckit mina aminosyror så tar jag på mig skorna, i med headset i öronen, spotify på och sen går jag.
Promenaden är just nu runt 35 minuter och jag kommer att öka sträckan när det blir ljusare ute och ju närmare tävlingen jag kommer.

Det är en skön start att börja morgonen med en promenad. Man får både kropp, själ och huvud att vakna.
Kommer hem, duschar, äter min sedvanliga havregrynsgröt med hallon och vaniljprotein, även den från Scitec Nutrition.

2014-02-20 05.42.50.jpg

Igår blev det ett axelpass med låga vikter och många repetitioner. Jag var rädd om min axel som jag har så ont i. Men till min stora förvåning i morse när jag vaknade så var värken som borta. Det var helt underbart. Men jag hade sen tidigare en bokade tid hos min Kiropraktor Jocke på Kirofys för förebyggande behandling. När jag var hos honom i dag tryckte med fingrarna och körde med akupunktur nålar (det gjorde “många svordomar” ont ) men nu är värken i stort sett helt borta. Jag är lite öm efter behandlingen men det känns som det har gått åt rätt håll nu helt enkelt. Jag hoppas och håller verkligen tummarna för att jag ska få vara skadefri.
Hoppas hoppas.. 😀

logo.png

Mitt tänkte benpass uteblev idag och jag tog en heldagsvila efter denna behandling.
Det får bli dubbla pass i morgon. Så ett lunchpass för armarna och sen benpass på kvällen. Men jag börjar såklart dagen med morgonpromenad.

 

Motivation.png

Nu är det time för kvällsmålet och sen blir det tidig sänggång.

Ha det underbart mina vänner

Kram & Kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: