Resor Kontra Fokus

Nu är jag hemma och kan börja fokusera på det som ska göras. Har haft 10 dagars roliga dagar. Först var jag iväg till London med min mamma och äldsta son. Roligt och mysigt att få rå om bara ett barn och även ha min kära mor med mig. Nästa gång blir det den andra sonen som får följa med. Sen efter London blev det bara hem, tvätta och packa om för att åka på företags konferens till Palma Mallorca. En galet kul resa. Badat i havet, dansat, solat och skrattat så galet mycket. Ler ännu inombords för hur kul det har varit.

Nu är det fokus på träning, fixa klart huset och få ordning på tillvaron. Träningen kommer jag nu gå inför på allvar. Ska ta hjälp av PT för att kunna hamna i rätt fokus. Nu är det färdig slarvat med kost och träning. Jag kommer vara stenhård mot mig själv söndag – fredag, kommer vara strikt med kost och träning. Ätardagar kommer jag har fredagkväll till söndag frukos. Allt för att jag ska få ut det mesta av träningen och ett snabbare resultat. Men bara för att jag kommer ha ätardagar kommer inte det innebära pizza, hamburgare och annan fet mat, det kommer mer vara att jag inte kommer hindra mig själv från att unna mig ett glas vin eller tacka nej till en middag bara för att jag går på diet. Än så länge kommer jag med andra ord att tacka ja till middagsbjudningar 😉

Hur träningen kommer att läggas upp får vi se, jag ska kontakta min PT i morgon för att boka tid. Fram till dess kör jag på som vanligt. Känns skönt nu att veta att jag ska fokusera på detta. Har varit lite mycket av det roliga sista tiden.

Men man lever bara en gång och den gången är nu!!

 

Take care!

 

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen