Rekord :-)

Helgen har verkligen gått snabbt. Igår hade jag och Anton en egen dag. Det var massa som stod på schemat. Började dagen med en PW som vanligt 🙂 Sen var det dags att sätta igång ätardag som det var. Ätardagen började med en rejäl frukost, havregrynsgröt med bär och keso. Smörgås med stekt ägg. Mums.

\"2013-08-24

frukost 🙂 bästa måltiden

Underdagen blev det allt möjligt, nötter, kycklingspett, bars, keso, köttfärssås, åt nog det som fanns att tillgå och tänkte inte så mycket helt enkelt. På eftermiddagen åkte vi till Gumse gym och jag körde ett ryggpass. Hann även in på Stinsen en sväng och blev där med 2 par nya jeans. Till min stora glädje så hade jag minskat 2 storlekar 🙂 Kändes riktigt bra vill jag säga.

Sen var det dags för kundevent på Sollentuna Rock och bluesfestival. Vi åkte och hämta min chef och mötte upp resten av ligan på festivalen. Där var det representation i VIP-rummet. Patrik Isaksson och Tomas Di leva spelade. Det var en mycket trevlig tillställning. När klockan slog 21,00 åkte jag och Anton hemåt. Vi hyrde film, myste i hemmets lugna vrå. Kan verkligen rekommendera JAKTEN med Mads Mikaelssen.

\"2013-08-24

Spelning pågår 🙂
\"2013-08-25

En sevärd och gripande film

En skön lördag med massa roligt.

Idag har också varit en underbar dag. Jag har fått mycket gjort. Målat vindskivor, städat på tomten, sovit, läst bok, och det bästa av allt. Varit i Vasaparken och gått utfallssteg med Kenny Dahlström och Håkan. Jag hade bra energi efter gårdagens laddning. Förra veckan gick jag 500 meter utfallssteg, Cecilia gick 600 meter då. Men idag kände jag mig stark, jag ville slå henne och det gjorde jag med 50 meter. Det krampade ordentligt i höger lår, men jag grejade det och det kändes så underbart bra. Här kan ni se när Kenny filmar mina sista 50 meter 🙂 Tack Kenny !!

Utfallssteg i Vasaparken

 

\"578451_425520007569046_646015283_n.jpg\"

Kenny, jag och Håkan, dagens krigare.

När jag kom hem så hade mina underbara killar gjort ordning middag. Rösti ( nyttig) med grillad luffarbiff med sallad.

Har dem bästa barnen, de vet vad mamma behöver 😉

\"2013-08-25

MUMS!!!

Nu ska jag massera mina ben och gå och lägga mig. Inväntar träningsvärken.

Sov gott mina vänner

Kram och kärlek

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen