Överlägg

REGN :(

Alltså vad är detta. Här somnade jag tidigt igår, ja för mig är det tidigt. Klockan han väl knappt bli 22,30 innan mina ögonlock föll igen. Vaknade glad i hågen att det är fredag, vilket innebär promenad med fina Julie och träning med bästa coachen Arne Lundell.
Jag gick upp och gjorde mina morgon bestyr, såg till att jag hade mina matlådor med mig. Appropå matlådor. Varje morgon i stort sett så äter jag kvarg till frukost på jobbet. Den nya kvargen som kommit utan tillsatt socker är “förbaskat” god helt enkelt. Jag äter den i stort sett varje morgon. Jag blandar i Chiafrön och blåbär iden. Vilket mättar riktigt bra. Idag testar jag chiafrön från Svensk kosttillskott riktigt goda. Dessa små frön äter jag varje dag. Bra för magen är dem och hjälper magen att hållas i schakt. De går att blanda i smoothien och stå övernatten och svälla, så blir det lite mer som en pudding. Riktigt gott.
wpid-wp-1427430880847.jpeg

wpid-dsc_0707.jpg

Åter till dagen. När jag väl hade klätt mig och kommit iväg till jobbet där jag utgår ifrån när jag går mina morgonpromenader så började det regna på vägen. WTF jag hade inga regnkläder med mig. Fick ett meddelande från Julie och hon hade fått förhinder…. Nu sitter jag här på jobbet, 1½ timme för tidig 😉 Lika bra att jobba undan lite så får jag ta en lunchpromenad istället 😀
Igår var det kallt och rått ute men lite glädjande var det när jag såg tussilago ute. Det är sådant vårtecken 😀
wpid-wp-1427430854028.jpeg

Igår var jag helt slut. Jag stapplade fram på min morgonpromenad och kände mig helt urlag fram till efter lunch. När jag hade ätit lunch började jag sakta komma tillbaka. Vet inte riktigt vad det beror på. Troligen så tog benpasset i tisdags ut sin rätt igår då jag går på ett underskott. På väg hem från jobbet stannade jag sedvanligt och tränade, men igår blev det träning på Håbo Atletklubb. Mitt hemma gym. Ett mysigt gemytligt ställe som funnits sen tidernas begynnelse i stort sett. På gymmet är det många styrkelyftare, riktigt duktiga killar och tjejer. Det var där min resa i styrkelyfts världen en gång i tiden började. Jag tävlade själv i styrkelyft när jag var runt 20 år. Riktigt kul och jag var rätt duktig också 😉 hahaha..
Men som sagt, styrkelyftarna i Bålsta är inte riktigt som alla andra… hahaha eller vad säger ni Niklas och Martin 😉

En annan del av Bålsta
En annan del av Bålsta

Goa killar och tjejer är det på detta lilla gym som är i en gammal lada.

Själv körde jag ett ryggpass, som trots min trötthet igår blev riktigt bra.

Huvudet lite på sned, bara för att jag kan  ;)
Huvudet lite på sned, bara för att jag kan 😉

wpid-wp-1427430833306.jpeg

Idag är det träning och mätning med Arne. Sjukt kul och spännande. Så spänd på att se hur jag ligger till nu. En del har hänt med kroppen och jag själv som är den största kritikern börjar se saker som jag inte sett tidigare 😉
Tjoho vad kul…
Formen… ja den kommer jag inte visa förrän tävlingsdagen 😉

Nu ska jag jobba undan och fakturera massa…

Ha en super fredag alla goa

Kram och kärlek


Missa inte att Bodystore har 15 rabatt på alla sina matvaror fram till 29/3-2015

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: