Tonfiskburgare med saltgurka o grillad paprika serveras med champinjoner stekta med bladspenat och kokta ärtor
Recept: 2 port. alt 4 port beroende på kcal intag.
Portioner Förberedelsetid
2personer 10minuter
Tillagningstid Passiv tid
20minuter 1hour
Portioner Förberedelsetid
2personer 10minuter
Tillagningstid Passiv tid
20minuter 1hour
Ingredienser
Instruktioner
  1. #999999 !important;margin-bottom: 10px !important;">
    Hacka lök, paprika och smörgåsgurka.
  2. #999999 !important;margin-bottom: 10px !important;">
    Blanda hacket med tonfisken.
  3. #999999 !important;margin-bottom: 10px !important;">
    Knäck i ägget och fiber och blanda till en färs.
  4. #999999 !important;margin-bottom: 10px !important;">
    Krydda med svartpeppar och salt ( kan uteslutas då gurkan ger bra sälta)
  5. #999999 !important;margin-bottom: 10px !important;">
    Gör 4 bollar (ca 120g/st) och lägg i en panna och tryck ut dom till burgare.. vänd försiktigt när dem fått färg.
  6. #999999 !important;margin-bottom: 10px !important;border-bottom: 0 !important;">
    Var försiktig, dom går sönder superlätt.
Receptanteckningar

Hela satsen (tonfiskfärsen)Kcal 241
Protein 40,3g
Kolhydrater 7,3g
Fett 4,4g