Tonfiskburgare

Skriv ut recept
Tonfiskburgare med saltgurka o grillad paprika serveras med champinjoner stekta med bladspenat och kokta ärtor
Recept: 2 port. alt 4 port beroende på kcal intag.
Förberedelsetid 10 minuter
Tillagningstid 20 minuter
Passiv tid 1 hour
Portioner
#bbbbbb !important;"/> personer
Ingredienser
Förberedelsetid 10 minuter
Tillagningstid 20 minuter
Passiv tid 1 hour
Portioner
#bbbbbb !important;"/> personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Hacka lök, paprika och smörgåsgurka.
  2. Blanda hacket med tonfisken.
  3. Knäck i ägget och fiber och blanda till en färs.
  4. Krydda med svartpeppar och salt ( kan uteslutas då gurkan ger bra sälta)
  5. Gör 4 bollar (ca 120g/st) och lägg i en panna och tryck ut dom till burgare.. vänd försiktigt när dem fått färg.
  6. Var försiktig, dom går sönder superlätt.
Receptanteckningar

Hela satsen (tonfiskfärsen)Kcal 241
Protein 40,3g
Kolhydrater 7,3g
Fett 4,4g

Dela det här receptet
Annonser
Tagged on: , ,

Kommentera gärna med positiv energi

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

Coperight @sussi - sussisfitness