Överlägg

Tonfiskburgare

Tonfiskburgare med saltgurka o grillad paprika serveras med champinjoner stekta med bladspenat och kokta ärtor
Skriv ut recept
Recept: 2 port. alt 4 port beroende på kcal intag.
Portioner Förberedelsetid
2 personer 10 minuter
Tillagningstid Passiv tid
20 minuter 1 hour
Portioner Förberedelsetid
2 personer 10 minuter
Tillagningstid Passiv tid
20 minuter 1 hour
Tonfiskburgare med saltgurka o grillad paprika serveras med champinjoner stekta med bladspenat och kokta ärtor
Skriv ut recept
Recept: 2 port. alt 4 port beroende på kcal intag.
Portioner Förberedelsetid
2 personer 10 minuter
Tillagningstid Passiv tid
20 minuter 1 hour
Portioner Förberedelsetid
2 personer 10 minuter
Tillagningstid Passiv tid
20 minuter 1 hour
Ingredienser
Portioner: #bbbbbb !important;"/> personer
Instruktioner
  1. #999999 !important;margin-bottom: 10px !important;">
    Hacka lök, paprika och smörgåsgurka.
  2. #999999 !important;margin-bottom: 10px !important;">
    Blanda hacket med tonfisken.
  3. #999999 !important;margin-bottom: 10px !important;">
    Knäck i ägget och fiber och blanda till en färs.
  4. #999999 !important;margin-bottom: 10px !important;">
    Krydda med svartpeppar och salt ( kan uteslutas då gurkan ger bra sälta)
  5. #999999 !important;margin-bottom: 10px !important;">
    Gör 4 bollar (ca 120g/st) och lägg i en panna och tryck ut dom till burgare.. vänd försiktigt när dem fått färg.
  6. #999999 !important;margin-bottom: 10px !important;border-bottom: 0 !important;">
    Var försiktig, dom går sönder superlätt.
Receptanteckningar

Hela satsen (tonfiskfärsen)Kcal 241
Protein 40,3g
Kolhydrater 7,3g
Fett 4,4g

Dela det här receptet

Kommentera gärna med positiv energi

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

Scroll Up
%d bloggare gillar detta: