Överlägg

Livsstilsförändring för din hälsa

En livsstilsförändring
för din hälsa

En hälsosam livsstilsförändring med bestående resultat kräver tålamod och beslutsamhet. Lägg därtill ett program som hjälper dig att få ett ultimat resultat av din träning, din kost och dina kroppsförutsättningar, så är du väl rustad för att kunna nå dina mål.

Forever F.I.T. är en produktserie som är utvecklad för att du ska få den hjälp du behöver för att behålla en hälsosammare livsstil. F.I.T. står för Foundation, Inspiration och Transformation och innefattar bland annat F15-programmen.

F15 består av tre kompletta kost- och träningsprogram. Du väljer mellan programmen F15 Beginner 1 & 2F15 Intermediate 1 & 2 och F15 Advanced 1 & 2 beroende på hur din aktiva livsstil ser ut. Varje program är alltså uppdelat i två nivåer, och varje nivå är på 15 dagar vardera. Du kan enkelt välja att endast utföra nivå 1 eller båda nivåerna för varje program.

När du köper ett F15-paket får du en informativ broschyr med allt du behöver veta för båda nivåerna samt produkter för 15 dagar till nivå 1. Vill du sedan fortsätta med programmet på nivå 2 behöver du endast komplettera med två Forever Aloe Vera Gel (köps separat) och kan sedan fortsätta ytterligare 15 dagar på nivå 2.

F15 är särskilt utformat för att ge dig de verktyg som behövs för att du ska lyckas göra en livsstilsförändring för din hälsas skull. Programmet är komplett med noggrant utvalda produkter för en aktiv livsstil – träningsscheman, träningsvideos, hälsotips och kostråd – som hjälper dig att stanna kvar på din hälsosamma bana.

Hur ser din aktiva livsstil ut? Välj den nivå i F15 som passar dig bäst:

Ta vårt F.I.T.-test här!

  F15 BEGINNER 1 & 2  

”FÖR EN LYCKAD VIKTNEDGÅNG ÄR DET LIKA VIKTIGT ATT ÄNDRA SITT TANKESÄTT SOM ATT FÖRÄNDRA KROPPEN.”


F15 Beginner passar dig som just börjat, eller som vill börja, en aktiv livsstil. Programmet hjälper dig att förändra ditt förhållningssätt till mat och träning.

Paketet innehåller noggrant utvalda produkter och en fullspäckad 48-sidig broschyr med ett träningsschema som gradvis blir tuffare, tips som kan hålla din motivation uppe, goda och hälsosamma recept och information om hur du kan lägga upp din kost samt hur olika råvaror kan påverka din hälsa. Programmet stöttar och hjälper dig så att du kan behålla din nya, hälsosammare livsstil.

F15 Beginner lär dig hur du gör permanenta förändringar för din hälsas skull.

Välj F15 Beginner om följande stämmer in på dig:

  • Du har inte börjat eller har nyss börjat med din träning
  • Du vill få guidning i hur du ska tänka om kost och träning för att skapa en permanent livsstilsförändring
  • Du vill tydligt kunna mäta och följa upp dina resultat

Beställ ditt eget F15 Beginner-paket redan idag!

  INTERMEDIATE 1 & 2  

”FÖRBEREDELSE LEDER TILL FRAMGÅNG.”

Om du redan är aktiv men inte ser önskvärt resultat, alternativt om du är redo att ta nästa steg på din redan hälsosamma bana, är Intermediate ett utmärkt val för dig.

Paketet innehåller noggrant utvalda produkter för en aktiv livsstil och en fullspäckad 48-sidig broschyr med ett utförligt träningsschema som successivt ökar tuffhetsgraden. Dessutom får du goda och hälsosamma recept med tydlig information om hur olika råvaror påverkar din livsstil, hur du kan förenkla din kost och hur du undviker att falla för frestelser, samt andra värdefulla tips för att du ska nå dina satta mål.

F15 Intermediate tar din redan aktiva livsstil till nästa nivå.

Välj F15 Intermediate om följande stämmer in på dig:

  • Du är regelbundet aktiv men vill ta din träning till nästa nivå
  • Du vill få hjälp med att strukturera upp din kost, träning samt dina kroppsmått och vikt för att nå dina mål
  • Du vill få en komplett guidning i hur din aktiva livsstil kan få permanent positiva resultat

Beställ ditt eget F15 Intermediate-paket redan idag! 

  ADVANCED 1 & 2  

”Din kropp är en maskin.”

Om du är en atlet som står på toppen av din karriär eller är mycket aktiv och söker nya utmaningar uppfyller F15 Advanced dina behov.

Paketet innehåller noggrant utvalda produkter för en aktiv livsstil och en fullspäckad 48-sidig broschyr med ett tufft träningsschema och information om vad du ska äta för att passa din kroppstyp. Den berättar hur du uppnår bästa resultat utefter dina förutsättningar och ger dig ett tydligt sätt att hålla koll på dina framsteg.

F15 Advanced fördjupar sig ytterligare i kostcirkeln, i vilka råvaror som bäst matchar din träning och hur din dygnsrytm kan påverka ditt resultat. Du får recept på kost som matchar din träning och utförlig information om hur du ökar din prestation.

F15 Advanced hjälper dig att nå optimala resultat och behålla dem.

Välj F15 Advanced om följande stämmer in på dig:

  • Du tränar mycket och är högpresterande
  • Du söker nya, tuffa utmaningar
  • Du vill få en djupare kunskap i hur kost, träning och hälsa hänger ihop och påverkar dina resultat

Beställ ditt eget F15 Advanced-paket redan idag! 

Produkterna som ingår i F15 ser du här nedan:

Kommentera gärna med positiv energi

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d bloggare gillar detta: