fbpx
Överlägg

Kyckling med oliver och körsbärstomater

600 g kyckling filé
1 burk hela körsbärstomater
250 g svarta oliver (urkärnade)
1 chalottenlök 
150 färska champinjoner
vitpeppar, salt 
Tony Chacheres Creole krydda
 
Krydda kycklingfilén och lägg i en gratängform 
Dela champinjonerna i fyra delar och lägg över kycklingen.
Häll över avrunna oliver 
Skiva löken och lägg även den över kycklingen. 
Häll en burk tomat över allt och kör in i ugnen i 175 grader i ca 30-40 minuter till kycklingen mäter en innetemperatur på 72 grader. 
 
Servera med ris eller matkort och sallad 
 
2014-01-26 19.21.35
 
#recept #diet #kyckling #middag #lunch 

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights