fbpx
Överlägg

Kesoplättar med green chili

2 port

250 g mini keso
2 ägg
1 msk fiberhusk/glutenfritt mjöl
1 burk green chili (santa maria)
salt
1 vitlöksklyfta pressad

Blanda keso och ägg till en jämnsmet ( jag använde stavmixer, nästa gång tar jag elvisp.. blev lite för vattnig)

Blanda i fiberhusk, vitlök och green chili och smaka av med salt.

stek små plättar på medelhög värgme i lite mct olja eller valfri olja.
Servera med lite kycklingfilé, sallad, jalapeno och salsasås.

Näringsvärde på plättarna totalt på denna sats.

Kcal 384

Protein 42g
Kolhydrater 18g
Fett 14

 

@sussis fitness

#recept

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights