Överlägg

Kesoplättar med green chili

2 port

250 g mini keso
2 ägg
1 msk fiberhusk/glutenfritt mjöl
1 burk green chili (santa maria)
salt
1 vitlöksklyfta pressad

Blanda keso och ägg till en jämnsmet ( jag använde stavmixer, nästa gång tar jag elvisp.. blev lite för vattnig)

Blanda i fiberhusk, vitlök och green chili och smaka av med salt.

stek små plättar på medelhög värgme i lite mct olja eller valfri olja.
Servera med lite kycklingfilé, sallad, jalapeno och salsasås.

Näringsvärde på plättarna totalt på denna sats.

Kcal 384

Protein 42g
Kolhydrater 18g
Fett 14

 

@sussis fitness

#recept

Kommentera gärna med positiv energi

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d bloggare gillar detta: