4 dl äggvita (vispas hårt)
3 dl bakprotein
vaniljpulver efter smak (inte vailjsocker)
lite stevia
1 dl hallon
Vispa äggvita hårt.
Rör ner proteinpulver, vaniljpulver och stevia. Blanda väl
Häll i form 15 x 15 cm eller 4 mindre formar
Fördela hallonen jämt över smeten
grädda i ugn 175-200 grader i 15-20 minuter, håll koll så att den inte blir bränd.
Servera gärna med vaniljsås gjord på vaniljprotein. MUMS
Äggvite kaka med hallon variant
4 dl äggvita Vispas hårt
Dela i två lika stora delar i olika bunkar.
Blanda saffran och 2 skopor vanilj protein i den ena bunken med äggvita, rör till slät smet och häll i form 4,5 dl stör över hallon
I den andra blandas chokladprotein och lite kakao, rör till en slät smet och häll i form 4,5 dl och strö över hallon,
In ugn enligt ovan.
MUMS
1 svar på “Äggvitekaka med hallon”