Överlägg

Äggvitekaka med hallon

4 dl äggvita (vispas hårt)
3 dl bakprotein
vaniljpulver efter smak (inte vailjsocker)
lite stevia
1 dl hallon

Vispa äggvita hårt.
Rör ner proteinpulver, vaniljpulver och stevia. Blanda väl
Häll i form 15 x 15 cm eller 4 mindre formar
Fördela hallonen jämt över smeten

grädda i ugn 175-200 grader i 15-20 minuter, håll koll så att den inte blir bränd.

Servera gärna med vaniljsås gjord på vaniljprotein. MUMS

Äggvite kaka med hallon variant

4 dl äggvita Vispas hårt

Dela i två lika stora delar i olika bunkar.

Blanda saffran och 2 skopor vanilj protein i den ena bunken med äggvita, rör till slät smet och häll i form 4,5 dl stör över hallon

I den andra blandas chokladprotein och lite kakao, rör till en slät smet och häll i form 4,5 dl och strö över hallon,
In ugn enligt ovan.

MUMS

1 svar på “Äggvitekaka med hallon

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: