Protein-fluff

Jag kan som sagt inte få nog av detta fluff. Jag har tesat flera olika kombinationer och kan knappt säga vilket som är bäst. Alla är super goda. Enkelt och snabbt att göra är det också. Ett för mig perfekt mellanmål, kvällsmål eller frukost. Jag kan även äta det innan eller efter träning men då äter jag den med banan i för att jag vill ha mer kolhydrater.

Kan verkligen rekommendera er att gör detta och testa er fram vilken kombination ni tycker är bäst.
Men fluffet blir verkligen som mousse, mina barn smakade på det och de blev helt frälsta. Min äldsta son sa till mig att alltid ha jordgubbar och vaniljprotein hemma.. hahaha.. han har hittat sitt favorit mellanmål.

Här nedan kan ni se lite olika varianter som jag har testat.
Jag baserar allt på att jag ska äta 20g protein och 10-40g kolhydrater beroende på vilket mål på dagen vi pratar om.

Min favorit innan träning:
25-30g protein (doubble dark chocolate)
100g banan (frusen, skivad)
lite vatten

strö över 20g hackad sötmandel

Nästa favorit ( Fever Halls favorit)
25g vaniljprotein
50g jordgubbar


https://track.adtraction.com/pw?pw=1069401858&i=

25g protein vanilj/choklad/mintchoklad etc.. testa er fram
50g hallon / blåbär testa även här.. använd fantasin.. finns inga fel, smaken är som baken 😉


Här nedan kan ni se hur ni gör… det var här ifrån som jag fick min inspiration till detta underbart goda beroendeframkallande fluff 😉

https://www.facebook.com/video.php?v=1107630052596345

Något som jag brukar göra för att få inspiration när det gäller kost är att beställa hem mat från Linas matkasse. Mina barn tycker det är super kul och spännande och de blir väldigt aktiva i köket. De tycker liksom jag om att laga mat så när vi får hem en kasse så är de snabba att läsa recepten och börja laga.

Nu var det ett tag sen som jag beställde hem en kasse då jag gått på diet. Men så snart tävlingen är över så kommer jag beställa igen så barnen får lite nytt och spännande i magen.
Det finns flera olika kassar att välja emellan vilket är bra, så jag brukar välja den kassen som är mest anpassad för min egen kosthållning.
Testa vet ja, ni kommer inte bli besvikna 😀
\"\"

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen