Överlägg

Posering och coaching…

I morse fick jag sova en timme längre än vanligt hade en tandläkartid 07,25 vilket innebar att gatubelysningen var släckt och solen var på väg upp när jag gick min PW.

Jag åkte som sagt till tandläkaren och lagade min visdomstand. Kom till jobbet lite sent men det är så det blir ibland. Efter arbetsdagens slut kom det som jag längtat mest efter under hela dagen och även flera dagar dessförinnan. Jag ska åka till CAMILLA 🙂

Jag blir så glad när jag träffar henne. Jag kommer dit och byter om till bikini och pumps och sen börjar posera. Efter halva tiden kommer psykolog pratet… jag öppnar mig och vi pratar om allt mellan himmel och jord. Efter det så fortsätter vi att posera och poseringen går mycket bättre. Precis som alla spänningar måste släppa innan jag får till det ordentligt. Jag är Helen ICE Ahlson så tacksam att jag fått tillfället att möta denna fantastiska Camilla Wreting. Hon ger mig så mycket positiv energi, kunnande och inputs, så är hon Camilla, så bäst! Hon är en jävel på massage också, det gör ont, vill ibland bara slå till henne, men så kan man inte göra. Det är bara ligga där och ta emot smärtan och försöka koncentrera sig på att andas. Efteråt så är det som en befrielse. Smärtan släpper och man känner sig fjäderlätt. När jag var klar hos Camilla var det bara att åka raka vägen hem.

Hemma väntade middagen som jag förberedde igår. Kyckling med sweetchili, se under recept.

När jag fått i mig middagen slängde jag in en nötstek i ugnen, och efter det rotsaker i form av sötpotatis, morot, lök och zuccini.  Det blir lunch och middag i morgon. DSC_0055 DSC_0056

 

 

 

 

Medan jag väntade på att maten skulle bli klar passade jag på att kamma katten, oh my… vad han hårar. tror halva katten ramlade av.

DSC_0054

 

 

 

 

 

Nu är det snart dags att nanna kudde men innan så fyller jag på med lite protein i form av proteinpulver (choklad) som jag blandar med kvarg och lite soja mjölk. Det blir som en chokladmousse. Så himla gott och mättande.

 

 

 

DSC_0057

 

 

 

 

 

 

 

Sov gott mina vänner.

KRAM

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: