Överlägg

Polispass… jo jag tackar ;-)

Idag träffade jag Joanna och hennes kollega Anna-Lena. Vi träffades på Kronobergsgym, när vi kom in i gymmet var allt i en himla röra, de höll nämligen på att bona golven. Ja ja, det hindrade inte oss att träna. Vi flyttade undan maskiner och bredde plats till de övningar som vi skulle utföra.  Anna-Lena hade satt ihop en grymt roligt men ack så jobbigt pass. Ok, nu skulle jag träna med två stycken mycket vältränade polistjejer, men jag som älskar utmaningar tog mig också an den. Jag ville absolut inte vara sämre så jag kämpade på. Jag klarade mig igenom passet utan att tuppa av även om det kändes som om jag skulle göra det i mellan åt. Vi körde nedan pass.

10 min cardio/löpning

3 varv av:

Chins (12,12,12) ( hjälp med från skjut)
Starter 30 st
Pinne 15 st (mage)

10 min bandet på max lutning 12,5 grader & 5 km/h
3 varv av:
Upphopp 15 st
Armhävningar 15 djupa
Fällkniv 15 st m 10 kg-kaka

10 min bandet på max lutning 5,5 grader & 6,5 km/h
3 varv av:
Sida/ryggresning/sida 15×3
Små crunches 100 st
Kata 15 st m 5 kg-kaka

5 min stretch

 

Jag kom hem kl 21,15, dusch och mat. Kommer sova som en stock hoppas jag och kommer garanterat vakna med en begynnande träningsvärk. 🙂 me like.  Nästa vecka måste jag möta upp brudarna och köra ett pass igen. Så roligt.

I morgon bitti blir det PW med Jessica och träning med min PT Jonas Grossman.

Sov gott nu, det ska jag göra!

Puss och kaka.

Kommentera gärna med positiv energi

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: