Polispass… jo jag tackar ;-)

Idag träffade jag Joanna och hennes kollega Anna-Lena. Vi träffades på Kronobergsgym, när vi kom in i gymmet var allt i en himla röra, de höll nämligen på att bona golven. Ja ja, det hindrade inte oss att träna. Vi flyttade undan maskiner och bredde plats till de övningar som vi skulle utföra.  Anna-Lena hade satt ihop en grymt roligt men ack så jobbigt pass. Ok, nu skulle jag träna med två stycken mycket vältränade polistjejer, men jag som älskar utmaningar tog mig också an den. Jag ville absolut inte vara sämre så jag kämpade på. Jag klarade mig igenom passet utan att tuppa av även om det kändes som om jag skulle göra det i mellan åt. Vi körde nedan pass.

10 min cardio/löpning

3 varv av:

Chins (12,12,12) ( hjälp med från skjut)
Starter 30 st
Pinne 15 st (mage)

10 min bandet på max lutning 12,5 grader & 5 km/h
3 varv av:
Upphopp 15 st
Armhävningar 15 djupa
Fällkniv 15 st m 10 kg-kaka

10 min bandet på max lutning 5,5 grader & 6,5 km/h
3 varv av:
Sida/ryggresning/sida 15×3
Små crunches 100 st
Kata 15 st m 5 kg-kaka

5 min stretch

 

Jag kom hem kl 21,15, dusch och mat. Kommer sova som en stock hoppas jag och kommer garanterat vakna med en begynnande träningsvärk. 🙂 me like.  Nästa vecka måste jag möta upp brudarna och köra ett pass igen. Så roligt.

I morgon bitti blir det PW med Jessica och träning med min PT Jonas Grossman.

Sov gott nu, det ska jag göra!

Puss och kaka.

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen