Överlägg

Påsken en händelserik helg i min ensamhet

Påsken är här, mina barn är hos deras pappa, mina föräldrar är bort resta och mina bröder är med sina familjer. Men jag har fått min helg att gå i träningens tecken.

Tån har värkt hela helgen, så morgon Cardio i form av PW blev inställd både på påskafton och påskdagen. Men träna ville jag göra trots allt. Gumse Gym i Sollentuna hade sitt 3 års jubileum på påskafton. Jag hade aldrig varit där, så jag tänkte att man måste ju förnya sig lite och träffa lite nytt folk. Jag satte mig i bilen och körde kosan mot Sollentuna runt 14.00. När jag kom dit, sa jag hej och gick in bytte om och körde ett benpass. Det är alltid svårt att träna på ett nytt ställe innan man har kommit in i det ordentligt. Men jag fick till ett pass i alla fall. I slutet av träningen kommer Stefan fram och hälsar, en av de som jobbar där. Trevlig kille som presenterade mig för Micke, Gumse själv i egen hög person. Stefan presenterade mig för flertalet andra som var där. Riktiga fitnessprofiler. Så roligt att träffa all ihop. Min stora inspirationskälla var där också Helene Ice Ahlson, lika go som vanligt. Efter ett tag tändes grillen och det bjöds på grillad kyckling, ris och sallad riktig mat för sådana som vi fitness människor 😉 Träffade och pratade med så många trevliga personer, Jonas Manny, en riktigt mysig trevlig kille, och fler ändå som jag inte kommer ihåg namnet på nu. Jag kunde tyvärr inte stanna kvar hela kvällen utan skulle till min favorit Camilla och posera och få massage. Hon är ett energi knippe som jag blir så glad av att träffa. Jag poserade 1 timme och sen var det rygg/ben massage. Säger bara AJ vad ont det gör att få benen masserade. Riktig pina under tiden som hon masserar, men så snart hon slutar så känns det så skönt och man känner verkligen hur bra det var för benen. 

Efter det var det hem och sängen som väntade.

Påskdagen var det upp relativt tidigt för att åka in till stan och möta Pelle och Joanna och några arbetskamrater till Joanna. Träning på Kronoberg och ett tufft cirkelpass som Joanna och Pelle satt ihop. 1½ timme senare så var passet över och vi hade kört igenom hela överkroppen ordentligt. På vägen hem passade jag på att hälsa på min kära vän Jenny och hennes familj på Ekerö. Vilken tur jag hade då… de hade precis lunchen klar 😉 Hennes döttrar hade fyllt 20 och de skulle firas med lite släktlunch och där kom jag som gubben i lådan. Sallad,  kallskuret och massa annat gott serverades. Passade mig som handen i handsken. Efter besöket på Ekerö fortsatte min resa hem till hemmets lugna vrå.

Annandag påsk sov jag ut och åt en stadig frukost. Sen blev det en 1h15min PW med Sussi, snabbt gick vi och vi fick i hop 8,5km. Sen satt jag i solen och solade med katten i knät hela eftermiddagen.

902279_10151307061671671_1754511637_o885143_10151307061151671_1206919746_o

 

 

 

När rastlösheten kom åkte jag ner till Sats och körde ett axelpass som jag blev så inspirerad av att köra när jag så Helene Ice Ahlson i lördags på Gumse.

Sen blev det ryggläge, soffa och film innan sängen kallade.

Började sen tisdagen med min härliga PW, 50 minuter 5,9 km

Fick till en underbar träningshelg. Ingen påskmiddag blev det inget påsk godis, bara ägg och nyttig mat.

Ha en underbar vecka!

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: