Påsk och långledigt

Underbart skön helg.

Började i torsdags att en gammal vän från 9:an kom och hälsade på. Vi hade inte sets sen skolan slutade så det är några år sen.. närmare 25 år sen. oj oj.. så snabbt tiden går. Men det var ett kärt och roligt återseende. Vi åt gott och hann prata och skratta massor 😀

\"2014-04-17

Färsk tonfisk med rotsaker och limeaioli serverade jag min goda vän.

Fredagen blev lite lugnare då torsdagen slutade sent.
Hoppade gymmet och tog två powerwalk istället.
På eftermiddagen kom Sussi min kära vän och hennes ena son över och grillade. MYS i massor.

Tack Sussi för att du kom, du berikar mitt liv, och kan inte tänka mig hur livet skulle se ut utan dig. <3

\"img1397917650949.jpg\"

Lite foton hann jag ta under mina PW
\"2014-04-19

Lördagen och påskafton blev som förra året en sväng till Gumse Gym, det var precis ett år sen som jag satt min fot där för första gången. Lika trevligt och roligt är det att åka dit, och det är ju så klart Stockholms bästa gym 😀
Med mig dit hade jag min vän Lotta, vi skulle köra ett benpass. Lotta är löpare och håller även i massa arobicpass. Men just gymdelen är inte hennes mest \”bekväma\” sida. Men vi skulle utmana liksom hon utmanar mig på löpning. Det stod ben på schemat och vi fick till ett super bra benpass med fokus på baksida lår och rumpa. Jag älskar att träna den lilla rumpan 😉

\"received_m_mid_1397923563536_86aede0f6571485441_0.jpeg\"

Min favorit, sumoböj 😀
\"received_m_mid_1397923563536_86aede0f6571485441_1.jpeg\"

Några ryggövningar hann vi gå igenom också 😀
\"img1397917744317.jpg\"

Väl hemma efter träningen så hägrade solstolen och ljuv musik. Jag tvärslocknade och sov säkert en timme. Själavård.

På kvällen åkte jag till Lotta och fick middag. Barnen var på påskmiddag med deras pappa så jag var ensam. Men så underbart att ha goda vänner då. Denna helg har jag verkligen varit omringad av mina vänner. Underbart!!! <3 <3 <3 så tacksam och glad för det!

Tack Lotta, så glad och tacksam för att du är du och min vän.

\"2014-04-20

Selfis

Idag hade jag bokat träningspass med min vän och mentor Lennart. Ett ryggpass hade vi bestämt.
Jag åkte in till stan och mötte honom i Hornstull. Vi tog oss en promenad över till Marievik och körde ett pass där på Stats. Ett härligt soligt Stockholm med Årstaviken som gnistrade i solen. Underbart härligt väder.

Tack bästaste Lelle för idag och för att du är du och ger mig det du ger.

\"2014-04-20

Så här galna blir vi efter ett ryggpass som avslutades med pumping vader 😉 hahaha.
\"2014-04-20

Crazy
\"2014-04-20

Lite mer seriösa…

Efter vårat gympass gick vi tillbaka och tog oss en lunch ute. En god jordärtskockssoppa med lax. Riktigt god soppa.
Sen hann vi prata massor innan jag skulle hem till grabbarna igen.

\"2014-04-20

Årstaviken
\"2014-04-20

Incheckning… hahaha

Väl hemma så hägrade solstolen igen. Så bikini på och en kopp kaffe. Sen somnade jag åter i solstolen. Denna årstid är verkligen min återhämtningsperiod. Så fort solen är framme lägger jag mig i solstolen och sover.

\"2014-04-20

Kvällen avslutades med att mina kära barn gjorde en underbar middag till oss. Grillad fläskfile med ugnsrostade rotsaker. MUMS.
Jag har världens bästa killar. De är så underbara.
De är verkligen mitt allt. <3 <3 <3

Vi avslutade kvällen med lite film. Nu väntar kudden och skönhetssömnen.
I morgon påbörjar jag sakta min diet för att komma i en något bättre form till sommaren.

Ta hand om er och era kära på bästa sätt.

Kram och kärlek

Sussi

\"2014-04-20

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top