Ögonfransförlängning – ERBJUDANDE

Hej på Er

Jag har varit hos Kyllike Carro på Beautybycarro som håller till på Östermalm i Stockholm. En super trevlig, mysig tjej som vet vad hon håller på med.
Hon gjorde fransförlängning på mig och jag har aldrig haft så fina fransar. Hon var noga med att informera om hur jag sköter dem och hur viktigt det är att låta fransarna få vila i mellanåt och få lite extra vitaminer. Inget av detta har jag fått höra tidigare. Vill kalla detta seriöst och hon visade att hon brydde sig om mig som kund.
Nu vill jag verkligen rekommendera Er att gå till henne om ni vill ha fransförlängning eller permanent makeup 😀

Just nu har vi ett erbjudande…D
Dem första 20 kunder som bokar nytt sett ögonfransförlängning igenom mig (ange mitt namn vid bokning) får det för 690.-(ord.1290.-)

Bokning sker via telefon 073-704 22 77

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen