Överlägg

>Nytt schema

>Igår träffade jag min PT igen, lika roligt men svettigt som vanligt.
Körde ett båltest, han ville kolla min bålkondition. Sen blev det marklyft med frivändning. Chins 50 breda pch 10 smala, dips 24-30 st. och stretch.
Till nästa vecka har jag fått nytt schema, där rehab träning är inlagd för skulderbladets och bålens skull.
Hoppas jag blir av med min värk i skulderbladet nu. Gör inte direkt ont när jag tränar och är varm, känns mest dagen efter träning och när jag är kall eller suttit framför datorn för länge.
Jag har börjat strecha flera gånger om dagen för att det ska bli bättre och jag tror mig känna att det går åt rätt håll.
Snart ska jag även få nytt kostschema, det ser jag fram emot. Hit intills har jag inte gått ner ett gram, men jag har nog tightat till mig 😀
Vi har ju ett långsiktigt mål så det är ju ingen brådska att gå ner i vikt, muskler måste vi bygga först 😉 Jag tror att Andreas skulle säga så.
Jag är ute och läser en massa bloggar och inspereras och insuper massor av energi för att lyckas med mitt mål. Andreas är oxå en klippa som ser precis vad som behövs göras med denna kropp. Frågar jag min sambo säger han troget “du är fin som du är” <3 mitt hjärta. Men när jag visar upp mitt slut resultat skulle han garanterat hålla med om att jag är finare med det.
Skönt i alla fall att få känna stöttning, jag ska lura med honom på lite mer gympass, behöver ju hans hjälp 😉

Idag blir det vilodag, ska till ishallen och heja på yngsta sonen som ska lira hockeymatch.
Sen har jag ett rygg och axelpass kvar denna vecka och en liten zumba träning.

Livet är en fest!

I love my life!

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: