Överlägg

Nytt Kapitel Eller rent av en ny Bok …..

Nu börjar en ny era i mitt liv, ett nytt kapitel eller rent av en ny bok. Idag blev allt klart, kapitlet bakom stängdes och det nya kan börja på riktigt. Det är alltid tråkigt att behöva stänga ett kapitel när man tror att det är i det kapitlet man vill leva i. Jag levde i det, i tron om att det var det rätta, att det var där jag funnit det jag sökte. Men idag vet jag bättre, idag har jag i den sorg som jag känt men också i den styrka som jag besitter låtit det öppnats ett nytt kapitel som rent av blir bättre. Jag LER och känner inom mig ett stort lugn. Jag har fantastiska barn, familj och vänner, ett underbart jobb och framför allt ett underbart LIV med ett hjärta som slår som aldrig förr. Jag LER jag är glad och jag trivs. Mitt nya kapitel i mitt liv har startat och jag kommer att mötas av nya utmaningar, vänner, kärlek och allt annat roligt som livet har att ge.

Härom dagen när jag var i Palma så åkte jag “uppskjutet” i någon form av korg. Jag var så rädd att jag trodde jag skulle skaka sönder, mina ben bar mig inte. Stefan som jag åkte med skratta och sa att det var lugnt, jag höll honom i handen och bara skrek (förlåt för det jag skrek ;-)). Jag trodde jag skulle dö på riktigt. Men schwop schwop så flög vi upp i luften, jag blundade, allt var svart och min sista stund var kommen trodde jag, jag öppnade ögonen och bara log.. vilken resa, vilken känsla. Tänker “aldrig” erkänna det för honom att det var ballt.. eller kanske sen 😉 Men mina ben bara skaka, jag var så rädd men ändå en sådan hisnande känsla. Ett steg i mitt nya kapitel, ännu mer utmaningar, ännu mer saker som ska övervinnas. Jag vill leva, och så ska jag göra. Jag ska bara leva här och nu, skriva nya kapitel varje dag. Finns inga hinder, finns ingen rädsla, finns bara HÄR och NU.

Tack Stefan för att du fick mig att åka!!! Tack för att du fick mig att skratta och våga!!

Puss och Kram

0 svar på “Nytt Kapitel Eller rent av en ny Bok …..

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: