fbpx
Överlägg

Ny start…

Veckan har gått och jag har inte bloggat något. Har vare sig haft lust eller ork. Har efter Alströmer tappat fokus lite. Har tränat som vanligt men är inte riktigt fokuserad. Kosten har varit si så där. Men idag kom en nytändning. Jag hade varit på födelsedagsfirande hos min x-man och hans nya familj. Hans fru fyllde år i går och bjöd på middag, fika och vin.2013-06-28 21.46.49 Utbildad kock som hon är så blev det självklart massa gott i vanlig ordning när hon är i farten. Mina barn var där såklart och massa andra gemensamma vänner. Men då jag ska iväg på första träffen med bodys talangjakt i morgon smet jag hem i skaplig tid. När jag kom hem öppnade jag som vanlig datorn och kollade fb, ovanligt… hahaha..

När jag tittade runt såg jag ett inlägg eller lättare sagt ett filmklipp gjort av Kenny Dahlström, jag har aldrig träffat denna kille. Han bloggar på Strävan och är helt fantastisk. Jag inspireras av han och hans fokus/koll på träning, kost och livsstil. Han har full koll. Skulle vara så roligt att få träffa denna man och prata med honom och få mer av hans kunskap, tankar och sätt att se på saker och ting till mig. Han ger fantastiskt mycket. Ska se om jag kan lägga ut hans filmklipp…kommer senare i sådana fall 😉

I morgon ska jag till Västerås och träffa gänget som kom med talangjakten. Det ska bli grymt roligt, spännande och inspirerande. Kommer berätta mer om det sen när jag fått veta vad planen är. Jag ser med stor glädje och spänning men framförallt fokus fram emot denna resa. I morgon startar den på riktigt.

Inköp av dagböcker ska göras, eller hur Kenny 😉

FOKUS, glädje och massor av träning och kost!!

Ha en underbar helg, det ska jag ha. Livet är fantastiskt!!

2013-06-17 20.45.45

Kram

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights