Nu har jag bestämt mig…

Efter massa funderingar fram och tillbaka så har jag äntligen bestämt mig. Jag kommer att köra en tävling innan Luciapokalen. Jag längtar upp till scen, jag längtar till att få komma i bättre i form.
Jag vet att det är massa minus att gå upp så tidigt, jag kommer inte hinna förbättra alla svagheter jag har. Men jag kommer få erfarenhet och det skadar aldrig.
Jag älskar detta fitnessliv och vill inget hellre än att lev i och med det.
Så varför vänta…. jag vet inte hur länge som jag lever eller hur länge jag får vara skadefri eller vad som händer i livet för övrigt. Det är lika bra att köra medans man kan.
Jag längtar till att få gå på diet igen.
Det är 22 veckor kvar till scenen med andra ord. Så nästa vecka börjar jag hårdkörning med dieten 😀
Ser fram emot den kommande tid enormt mycket.

\"tammerpokalen2013[1].png\"

Det är en veteranklass för oss +40 som jag kommer att vara med i, hahaha ja jag har hamnat i den klassen.. tro det om du vill eller inte.. men det är sant.. hahaha jag kan inte förstå. Känner mig som 25 år så det måste blivit något fel 😉 hahaha..

Det ska oavsett bli super kul. Skönt att ha ett kortare mål att nå. Sen finns de långsiktigt målen kvar och de jobbas det mot dagligen.

\"146015212888153561_oMAlavyE_f[1].jpg\"

Nu kör vi, ända in i kaklet..

Kram och kärlek

Sussi

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top