Mysfredag

Som jag längtat, tänk att veckorna utan barn äger en dubbelbottnad känsla. Det är tomt och ensamt utan dem, men samtidigt kan jag träna och göra vad jag vill utan att få dåligt samvete. Jag tränar även de veckor barnen är hos mig såklart men då vill jag skynda hem till dem så snart träningen är klar.

Idag kom Albin till mig, Anton valda att stanna en extra dag hos Peter. Albin hade hockey träning och jag träning med Jonas, min PT. Det stod bröst, triceps och mage på schemat. Men efter 2 övningar med superset i bröst så gick det inte längre. Jag har problem med mitt vänstra bröstmuskel och axeln knakar och sprakar. Vi la ner bröst träningen och gick över på triceps. Triceps fick jobba rejält, känner nu flera timmar senare hur slut jag är i triceps. Efter det så blev det mage med TRX banden. Nu har jag fått en favorit övning för magen. SÅ HEJ RUTOR 😉 nu ska det komma fram.

Efter träningen så var det raka vägen till centrum, möta Albin och handla lite fredagsmys. Det blev nötytterfilé med sallad, stekta champinjoner och strips (till Albin), mycket gott. Vi lyxade också då vi satt i vardagsrummet och åt framför gladiatorerna.

Till efterrätt gjorde vi Gino, med apelsin, jordgubbar ,vindruvor och banan. MUMS 😉

I morgon blir det morgonträning lika så på söndag.

Nu ska jag gå och sova.

Ha en underbar helg

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen